Лазанки
(покроковий рецепт з фото)
Лазанки - національне блюдо відразу трьох країн - Польщі, Литви і Білорусії. Історичний, ці три держави колись були одним. Ми ж будемо готувати лазанки по найпростішому рецептом.
Ця страва я готую не надто часто, хоча приготувати лазанки нічого не варто. 30 хвилин і все готово. Один з ключових моментів - це соус! Якщо у вас немає соусу, то нічого не вийде. Використовувати можна, по суті, абсолютно будь-який соус, який вам подобається. По суті, лазанки - це східноєвропейська версія лазаньї, тому і соус може бути схожим - наприклад, бешамель. Словом, експериментуйте - і у вас все вийде!
- Яйце - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Соус - - За смаком (будь-який, на ваш смак)
Яйце збиваємо за допомогою міксера
Вливаємо в яйце стакан води, солимо, потім сиплемо дві склянки борошна, потім потроху досипати.
Руками замішуємо тісто і ділимо його на три рівні частини.
Кожну частину розгортаємо.
За допомогою гострого ножа розрізаємо на квадратики.
Потім на грубку ставимо воду, чекаємо поки вона закипить, потім опускаємо в неї лазанки. Варимо близько 7 хвилин.
Викладаємо на тарілку, додаємо трохи олії.
Поливаємо соусом і подаємо до столу. Смачного!