Рецепт Лазанки фото

Лазанки
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня , Білоруська кухня , Литовська кухня
Тісто , Борошно
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Лазанки - національне блюдо відразу трьох країн - Польщі, Литви і Білорусії. Історичний, ці три держави колись були одним. Ми ж будемо готувати лазанки по найпростішому рецептом.

Опис приготування:

Ця страва я готую не надто часто, хоча приготувати лазанки нічого не варто. 30 хвилин і все готово. Один з ключових моментів - це соус! Якщо у вас немає соусу, то нічого не вийде. Використовувати можна, по суті, абсолютно будь-який соус, який вам подобається. По суті, лазанки - це східноєвропейська версія лазаньї, тому і соус може бути схожим - наприклад, бешамель. Словом, експериментуйте - і у вас все вийде!

  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - 2, 5-3 склянки
  • Соус - - За смаком (будь-який, на ваш смак)
лазанки - фото крок 1
Яйце збиваємо за допомогою міксера
лазанки - фото крок 2
Вливаємо в яйце стакан води, солимо, потім сиплемо дві склянки борошна, потім потроху досипати.
лазанки - фото крок 3
Руками замішуємо тісто і ділимо його на три рівні частини.
лазанки - фото крок 4
Кожну частину розгортаємо.
лазанки - фото крок 5
За допомогою гострого ножа розрізаємо на квадратики.
лазанки - фото крок 6
Потім на грубку ставимо воду, чекаємо поки вона закипить, потім опускаємо в неї лазанки. Варимо близько 7 хвилин.
лазанки - фото крок 7
Викладаємо на тарілку, додаємо трохи олії.
лазанки - фото крок 8
Поливаємо соусом і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти