Лазанья з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційно її готують за допомогою спеціальних листів лазаньї. Цей же рецепт дивний тим, що вони тут не потрібні. Лазанья по-поуртеріканскі з м'ясним фаршем виходить дуже солодкою і незвичайної.
Опис приготування:
Секрет незвичайного смаку цієї страви полягає в додаванні обсмажених бананів. Разом з солодкими бананами, гострий фарш з сиром стає тільки духмяний і смачний. Пальчики оближеш.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелений болгарський перець - 1 штука
- Braai - 100 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 2 чайних ложки
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Лаврові листи - 2 штуки
- Оливки - 8 штук
- Банани - 4 штуки
- Білий сир - 200 грам (брі)
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
1. До фаршу додайте роздавлені в чеснокодавилке 3 зубчики часнику, дрібно нарізану цибулю, перець і кінзу.
2. Ретельно перемішайте і додайте орегано і соус чилі.
3. На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте фарш на середньому вогні протягом 5-7 хвилин. Після, додайте в сковороду розрізані навпіл оливки, 2 лаврових листки і кетчуп. І тушкуйте все разом протягом ще 10 хвилин на слабкому вогні.
4. Банани очистіть від шкірки і наріжте їх уздовж довгими смужками.
5. І обсмажуйте їх на сковороді з рослинним маслом, поки не з'явиться золотава скоринка.
6. Форму для запікання покрийте фольгою. І першим шаром викладіть половину бананів.
7. Потім додайте яловичий фарш.
8. Зверху натріть на крупній тертці білий сир.
9. Викладіть залишилися банани і трохи посипте сиром, що залишився.
10. Тепер змішайте в окремій мисці яйця і молоко і полийте цією сумішшю блюдо.
11. Запікати лазанью слід в духовці, розігрітій до 200 ° С, протягом 20 хвилин. Дати охолонути і подавати до столу. Смачного!