Лазанья на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Коли часу на підготовку зовсім небагато, а хочеться приготувати щось нетрадиційне - приготуйте лазанью на швидку руку за цим рецептом. Незвично, смачно і головне - швидко!
Дуже багато хто любить піцу, лазанью і інші страви італійської кухні. Але, на жаль, не завжди є час, щоб порадувати своїх близьких цими кулінарними шедеврами. Але вихід є завжди! Спрощуємо класичний рецепт, пристосовуємо його до нашої суворої дійсності Пропоную вам простий рецепт лазаньї на швидку руку. Вона виходить соковитою, незвично смачною і головне - швидко! хай щастить!
- Лаваш - 3 штуки
- Сир - 150-200 грам
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 цибулина - для фаршу, 1 - для овочів)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Спеції - 3-4 Щепоток (ваші улюблені)

Чистий цибулю, дрібно нарізаємо і обсмажуємо з фаршем на невеликій кількості олії на сковорідці до готовності.

Поки смажиться фарш, займемося овочами. Нарізаємо баклажани дрібними кубиками і заливаємо солоною водою.

Чистимо і нарізаємо кубиками болгарський перець, цибулину і помідори.

В іншій сковорідці обсмажуємо порізані овочі, потім додаємо віджаті шматочки баклажан і доводимо овочеву частину лазаньї до готовності. Солимо, додаємо спеції.

На змащене маслом деко викладаємо лист лаваша і викладаємо першим шаром половину приготованих нами овочів.

Поверх овочів викладаємо другий пласт лаваша і на нього - начинку з фаршу і посипаємо тертим сиром. Не забудьте половину кількості сиру залишити посипання ще одного шару!

Закриваємо м'ясної шар черговим листом лаваша, викладаємо на нього залишився овочевий фарш, посипаємо сиром. Ставимо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10-15