Рецепт Лазанья на швидку руку фото

Лазанья на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли часу на підготовку зовсім небагато, а хочеться приготувати щось нетрадиційне - приготуйте лазанью на швидку руку за цим рецептом. Незвично, смачно і головне - швидко!

Опис приготування:

Дуже багато хто любить піцу, лазанью і інші страви італійської кухні. Але, на жаль, не завжди є час, щоб порадувати своїх близьких цими кулінарними шедеврами. Але вихід є завжди! Спрощуємо класичний рецепт, пристосовуємо його до нашої суворої дійсності Пропоную вам простий рецепт лазаньї на швидку руку. Вона виходить соковитою, незвично смачною і головне - швидко! хай щастить!

  • Лаваш - 3 штуки
  • Сир - 150-200 грам
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Баклажан - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 цибулина - для фаршу, 1 - для овочів)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Спеції - 3-4 Щепоток (ваші улюблені)
лазанья на швидку руку - фото крок 1
Чистий цибулю, дрібно нарізаємо і обсмажуємо з фаршем на невеликій кількості олії на сковорідці до готовності.
лазанья на швидку руку - фото крок 2
Поки смажиться фарш, займемося овочами. Нарізаємо баклажани дрібними кубиками і заливаємо солоною водою.
лазанья на швидку руку - фото крок 3
Чистимо і нарізаємо кубиками болгарський перець, цибулину і помідори.
лазанья на швидку руку - фото крок 4
В іншій сковорідці обсмажуємо порізані овочі, потім додаємо віджаті шматочки баклажан і доводимо овочеву частину лазаньї до готовності. Солимо, додаємо спеції.
лазанья на швидку руку - фото крок 5
На змащене маслом деко викладаємо лист лаваша і викладаємо першим шаром половину приготованих нами овочів.
лазанья на швидку руку - фото крок 6
Поверх овочів викладаємо другий пласт лаваша і на нього - начинку з фаршу і посипаємо тертим сиром. Не забудьте половину кількості сиру залишити посипання ще одного шару!
лазанья на швидку руку - фото крок 7
Закриваємо м'ясної шар черговим листом лаваша, викладаємо на нього залишився овочевий фарш, посипаємо сиром. Ставимо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10-15

Схожі рецепти