Рецепт Лаваш з кальмарами фото

Лаваш з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Лаваш , Кальмари
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Цей простий рецепт лаваша з кальмарами підійде як для швидкого перекусу, так і для подачі на святковий стіл або фуршет. Апетитний, пікантний і дуже вишуканий рулет виходить!

Опис приготування:

Рецепт приготування лаваша з кальмарами багато часу у вас не відніме, але гостей і домочадців ваших здорово здивує! Кальмари самі по собі часто звинувачують в тому, що вони ніби"гумові" і bezvkusnиe, але сир сулугуні та морквина тут повністю змінюють справу. Пікантна і вишукана закуска - рекомендую!

  • Добре - 50 грам
  • Кальмари - 100 грам
  • Лаваш тонкий - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 400 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Крем - За смаком (можна замінити майонезом або будь-яким іншим соусом)
лаваш з кальмарами - фото крок 1
1. Рецепт простий: розстеляємо лаваш, трохи змажемо його сметаною або майонезом. Викладаємо на край шматочок сиру, одне-два підсмажених кільця кальмара, кінзу і морквину.
лаваш з кальмарами - фото крок 2
2. Звертаємо в рулет. Те ж саме робимо і з другим листом лаваша. Рулети залишимо в холодильнику на дві години.
лаваш з кальмарами - фото крок 3
3. Можна подавати! смачно, швидко і просто!

Схожі рецепти