Лаваш з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Цей простий рецепт лаваша з кальмарами підійде як для швидкого перекусу, так і для подачі на святковий стіл або фуршет. Апетитний, пікантний і дуже вишуканий рулет виходить!
Опис приготування:
Рецепт приготування лаваша з кальмарами багато часу у вас не відніме, але гостей і домочадців ваших здорово здивує! Кальмари самі по собі часто звинувачують в тому, що вони ніби"гумові" і bezvkusnиe, але сир сулугуні та морквина тут повністю змінюють справу. Пікантна і вишукана закуска - рекомендую!
- Добре - 50 грам
- Кальмари - 100 грам
- Лаваш тонкий - 200 грам
- Морква по-корейськи - 400 грам
- Braai - 1 пучок
- Крем - За смаком (можна замінити майонезом або будь-яким іншим соусом)
1. Рецепт простий: розстеляємо лаваш, трохи змажемо його сметаною або майонезом. Викладаємо на край шматочок сиру, одне-два підсмажених кільця кальмара, кінзу і морквину.
2. Звертаємо в рулет. Те ж саме робимо і з другим листом лаваша. Рулети залишимо в холодильнику на дві години.
3. Можна подавати! смачно, швидко і просто!