Рецепт Лаваш з цибулею фото

Лаваш з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Лаваш, Цибуля, Зелена цибуля
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Хочу вам розповісти, як приготувати лаваш з цибулею. Ця закуска дуже проста і дуже смачна. Хто в дитинстві обожнював пиріжки з цибулею і яйцями, той відразу дізнається улюблений смак! Спробуйте, це здорово!

У дитинстві пиріжки з цибулею і яйцем мені готувала бабуся. Тоді мені здавалося, що це найсмачніше в світі поєднання. Зараз, в хвилини ностальгії, я роблю такий лаваш з цибулею в домашніх умовах. З тестом мучитися не треба, а смак - той самий. Спробуйте самі!

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Яйця - 6 штук(5 шт. - в начинку, одне яйце - для змазування лаваша)
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Крем - 2 Ст. Ложки (можна замінити будь-яким соусом)
  • Спеції - За смаком
лаваш з цибулею - фото крок 1
1. Яйця відварити "круто", дамо їм охолонути. Потім натираємо їх на тертці, з'єднуємо з подрібненою цибулею і сметаною. Спеції, крім солі, я не брала, але можете додати.
лаваш з цибулею - фото крок 2
2. Лаваш розстеляємо і ділимо на однакові шматочки. Кількість шматочків дорівнює кількості майбутніх порцій. Викладаємо начинку і звертаємо в тугий рулет.
лаваш з цибулею - фото крок 3
3. Час, що залишився яйце збиваємо до однорідності віночком, і пензликом змащуємо цією сумішшю кожен рулетик. Запікаємо в духовці 10-15 хвилин, поки не зарум'яняться. Готово!

Схожі рецепти