Лаваш з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати лаваш з цибулею. Ця закуска дуже проста і дуже смачна. Хто в дитинстві обожнював пиріжки з цибулею і яйцями, той відразу дізнається улюблений смак! Спробуйте, це здорово!
У дитинстві пиріжки з цибулею і яйцем мені готувала бабуся. Тоді мені здавалося, що це найсмачніше в світі поєднання. Зараз, в хвилини ностальгії, я роблю такий лаваш з цибулею в домашніх умовах. З тестом мучитися не треба, а смак - той самий. Спробуйте самі!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Яйця - 6 штук(5 шт. - в начинку, одне яйце - для змазування лаваша)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Крем - 2 Ст. Ложки (можна замінити будь-яким соусом)
- Спеції - За смаком
1. Яйця відварити "круто", дамо їм охолонути. Потім натираємо їх на тертці, з'єднуємо з подрібненою цибулею і сметаною. Спеції, крім солі, я не брала, але можете додати.
2. Лаваш розстеляємо і ділимо на однакові шматочки. Кількість шматочків дорівнює кількості майбутніх порцій. Викладаємо начинку і звертаємо в тугий рулет.
3. Час, що залишився яйце збиваємо до однорідності віночком, і пензликом змащуємо цією сумішшю кожен рулетик. Запікаємо в духовці 10-15 хвилин, поки не зарум'яняться. Готово!