Рецепт Лаваш з беконом і сиром фото

Лаваш з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Лаваш, Бекон
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Страви з начинкою

Ділюся простим і ситним рецептом приготування лаваша з беконом і сиром. Можна зробити закуску на обід, а можна красиво сервірувати і подати на звану вечерю. Гості оцінять!

Ділюся оригінальним і простим рецептом лаваша з беконом і сиром. Мені до смаку така закуска: баклажани доповнюють бекон, а сир взагалі ніколи не буває зайвим. Спробуйте, дійсно смачно, вам сподобається!

  • Лаваш - 200 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Баклажани - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком (можна замінити будь-яким іншим соусом)
  • Спеції - За смаком
  • Морква - 1 штука (молода, маленька і солодка)
лаваш з беконом і сиром - фото крок 1
1. Бекон ріжемо тоненькими шматочками і обсмажуємо на сковороді з двох сторін. Відкинемо на серветку, щоб вбрався зайвий жир, охолоджуємо.
лаваш з беконом і сиром - фото крок 2
2. Сир тремо на тертці, змішуємо зі сметаною і подрібненою зеленню. Спеції, якщо хочете, додавайте зараз. Ретельно перемішати і змажемо цією сумішшю поверхню лаваша. Зверху - по шматочку бекону на рулет.
лаваш з беконом і сиром - фото крок 3
3. Баклажани миємо, ріжемо на тонкі пластинки і солимо. Через 10-15 хвилин обмиваємо водою і обсмажуємо на сухій сковороді або сковороді-гриль. Теж спочатку відкинемо на серветку, а потім помістимо на лаваш.
лаваш з беконом і сиром - фото крок 4
4. Тепер додамо фінальний акорд: трохи тертої моркви, - і звертаємо рулети. Готово!

Схожі рецепти