Лаваш з беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим і ситним рецептом приготування лаваша з беконом і сиром. Можна зробити закуску на обід, а можна красиво сервірувати і подати на звану вечерю. Гості оцінять!
Ділюся оригінальним і простим рецептом лаваша з беконом і сиром. Мені до смаку така закуска: баклажани доповнюють бекон, а сир взагалі ніколи не буває зайвим. Спробуйте, дійсно смачно, вам сподобається!
- Лаваш - 200 грам
- Бекон - 100 грам
- Баклажани - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком (можна замінити будь-яким іншим соусом)
- Спеції - За смаком
- Морква - 1 штука (молода, маленька і солодка)
1. Бекон ріжемо тоненькими шматочками і обсмажуємо на сковороді з двох сторін. Відкинемо на серветку, щоб вбрався зайвий жир, охолоджуємо.
2. Сир тремо на тертці, змішуємо зі сметаною і подрібненою зеленню. Спеції, якщо хочете, додавайте зараз. Ретельно перемішати і змажемо цією сумішшю поверхню лаваша. Зверху - по шматочку бекону на рулет.
3. Баклажани миємо, ріжемо на тонкі пластинки і солимо. Через 10-15 хвилин обмиваємо водою і обсмажуємо на сухій сковороді або сковороді-гриль. Теж спочатку відкинемо на серветку, а потім помістимо на лаваш.
4. Тепер додамо фінальний акорд: трохи тертої моркви, - і звертаємо рулети. Готово!