Лаваш з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Багатьма відома закуска на основі лаваша готується з додаванням різних інгредієнтів. Вся справа в ваших смакових перевагах. Особливою популярністю користується лаваш з беконом. Дивіться рецепт.
Опис приготування:
Тонкий лаваш можна фарширувати будь-якою начинкою: крабовими паличками, сиром, зеленню, куркою, грибами, м'ясом і навіть рибою. Справа смаку. Я пропоную начинити лаваш беконом, свіжими огірками, зеленню і сирним сиром. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються між собою. Готовий лаваш з беконом може стати відмінною закускою на швидку руку.
- Лаваш - 1 штук
- Бекон - 300 грам
- Плавлений сир - 1-2 штук
- Яйце - 1-2 штук
- Майонез - 200 грам
- Листя салату - 2-3 штук
- Зелень - За смаком
1. Для приготування такого рулету з лаваша нам знадобляться найдоступніші інгредієнти. Для початку потрібно обсмажити кілька слайсів бекону до рум'яної скоринки.
2. Тепер слід розгорнути лаваш, змастити його поверхню майонезом і викласти першим шаром натертий плавлений сир.
3. Посипаємо тертим яйцем, рвемо листя салату.
4. Викладаємо на листя салату обсмажений бекон. При бажанні можна посипати зеленню.
5. Тепер загортаємо"конвертом" , щільно притискаючи готовий рулет. Ми залишаємо його на 30 хвилин, щоб лаваш просочився, після чого подаємо до столу.
6. Я зазвичай нарізаю такий блюдо порційно і подаю до столу невеликі рулетики.