Лаваш з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Багатьма відома закуска на основі лаваша готується з додаванням різних інгредієнтів. Вся справа в ваших смакових перевагах. Особливою популярністю користується лаваш з беконом. Дивіться рецепт.
Тонкий лаваш можна фарширувати будь-якою начинкою: крабовими паличками, сиром, зеленню, куркою, грибами, м'ясом і навіть рибою. Справа смаку. Я пропоную начинити лаваш беконом, свіжими огірками, зеленню і сирним сиром. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються між собою. Готовий лаваш з беконом може стати відмінною закускою на швидку руку.
- Лаваш - 1 штук
- Бекон - 300 грам
- Плавлений сир - 1-2 штук
- Яйце - 1-2 штук
- Майонез - 200 грам
- Листя салату - 2-3 штук
- Зелень - За смаком
1. Для приготування такого рулету з лаваша нам знадобляться найдоступніші інгредієнти. Для початку потрібно обсмажити кілька слайсів бекону до рум'яної скоринки.
2. Тепер слід розгорнути лаваш, змастити його поверхню майонезом і викласти першим шаром натертий плавлений сир.
3. Посипаємо тертим яйцем, рвемо листя салату.
4. Викладаємо на листя салату обсмажений бекон. При бажанні можна посипати зеленню.
5. Тепер загортаємо "конвертом", щільно притискаючи готовий рулет. Ми залишаємо його на 30 хвилин, щоб лаваш просочився, після чого подаємо до столу.
6. Я зазвичай нарізаю такий блюдо порційно і подаю до столу невеликі рулетики.