Рецепт Лаваш з беконом фото

Лаваш з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Лаваш, Бекон
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Страви з начинкою

Багатьма відома закуска на основі лаваша готується з додаванням різних інгредієнтів. Вся справа в ваших смакових перевагах. Особливою популярністю користується лаваш з беконом. Дивіться рецепт.

Тонкий лаваш можна фарширувати будь-якою начинкою: крабовими паличками, сиром, зеленню, куркою, грибами, м'ясом і навіть рибою. Справа смаку. Я пропоную начинити лаваш беконом, свіжими огірками, зеленню і сирним сиром. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються між собою. Готовий лаваш з беконом може стати відмінною закускою на швидку руку.

  • Лаваш - 1 штук
  • Бекон - 300 грам
  • Плавлений сир - 1-2 штук
  • Яйце - 1-2 штук
  • Майонез - 200 грам
  • Листя салату - 2-3 штук
  • Зелень - За смаком
лаваш з беконом - фото крок 1
1. Для приготування такого рулету з лаваша нам знадобляться найдоступніші інгредієнти. Для початку потрібно обсмажити кілька слайсів бекону до рум'яної скоринки.
лаваш з беконом - фото крок 2
2. Тепер слід розгорнути лаваш, змастити його поверхню майонезом і викласти першим шаром натертий плавлений сир.
лаваш з беконом - фото крок 3
3. Посипаємо тертим яйцем, рвемо листя салату.
лаваш з беконом - фото крок 4
4. Викладаємо на листя салату обсмажений бекон. При бажанні можна посипати зеленню.
лаваш з беконом - фото крок 5
5. Тепер загортаємо "конвертом", щільно притискаючи готовий рулет. Ми залишаємо його на 30 хвилин, щоб лаваш просочився, після чого подаємо до столу.
лаваш з беконом - фото крок 6
6. Я зазвичай нарізаю такий блюдо порційно і подаю до столу невеликі рулетики.

Схожі рецепти