Квасолевий суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп з м'ясом - ситне, поживна перша страва. Рецепт квасоляного супу можна зустріти в меню практично будь-якого народу світу. Ділюся своїм варіантом приготування!
Рецепти приготування квасоляного супу з м'ясом люди знали і використовували дуже давно. Юшка або суп з квасолі швидко і надовго насичує, рецепт супу з квасолею нескладний і, в традиційному варіанті, включає в себе тільки доступні продукти. Суп квасолевий, рецепт якого я вам даю, може бути як м'ясним, так і пісним. Суху квасоля, звичайно, потрібно попередньо замочити. Крім того, вам обов'язково допоможуть наші покрокові інструкції з фото. Готуйте і насолоджуйтеся!
- Яловича кісточка з м'ясом - 1 штука
- Біла квасоля - 300 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Селера - 5-6 штук
- Морква - 4-5 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний мелений перець - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
Промийте квасоля і покладіть її у велику каструлю, разом з яловичої кісточкою. Залийте водою і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і нехай вариться на дуже слабкому вогні протягом декількох годин, поки боби не стануть м'якими. Не заважайте, тому що боби можуть перетворитися в наслідок в пюре.
Наріжте селера.
Наріжте цибулю тонкими кільцями і подрібніть часник.
Очистіть і наріжте моркву.
Як тільки боби стануть м'якше, починайте додавати овочі, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Акуратно перемішати все разом, і нехай суп повариться ще від 45 хвилин до декількох годин.
Витягніть кістка і відокремте її від м'яса.