Квасолевий соус
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний, ніжний і готується просто, а головне швидко. Квасолевий соус можна використовувати як підливу або просто намазати на хліб. Рецепт його приготування зовсім нескладний, а продукти доступні.
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати квасолевий соус. Рецепт цього пісного, але дуже смачного соусу зовсім простий, готується він дуже швидко. Подавати його можна до чого завгодно, будь то м'ясні чи рибні страви, до макаронних виробів, а можна дуже смачно заправити салат. Ще квасолевий соус можна просто їсти, намазав на шматочок хліба. Це дуже смачно, повірте!
- Квасоля - 300-400 грам
- Рослинна олія - 150 грам
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
1. Квасоля можна використовувати консервовану, а можна зварити самому заздалегідь і остудити.
2. Потім за допомогою погружного блендера робимо пюре з квасолі.
3. Додаємо рослинне масло і знову перебиваємо блендером.
4. Додаємо сіль, цукор, лимонний сік і гірчицю, ще трохи збиваємо.
5. На цьому етапі приготування можна зупинитися, адже соус вже готовий. Але я розділив соус на дві частини і в одну додав часник, натертий на дрібній тертці.
6. Усе, квасолевий соус можна подавати до будь-яких страв: до м'яса, рибі, використовувати як підливу до макаронних виробів або як пісної заправки для салату.