Квас з рису
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати квас з рису, я описала в своєму рецепті. Це дуже корисний напій, який дуже давно придумали в Китаї. Він може стати в нагоді в якості профілактики від багатьох хвороб.
Такий квас стабілізує роботу шлунка. Допомагає при застудах і буде відмінним напоєм для легкого схуднення. Але головне, чим він знаменитий, - це те, що його можна використовувати як засіб при проблемах з хребтом або суглобах. В Азії їм просто вгаязикють спрагу в спеку, тим самим оздаравлівая себе. Треба теж взяти його рецепт на замітку.
- Мал - 5 Ст. Ложок
- Ізюм - 50 грам
- Цукор тростинний - 100 грам
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
Приблизно 2 літра чистої води закип'ятити, остудити до 25 градусів.
Воду влейте в банку. Всипте в неї цукор. Злегка все перемішайте.
Далі всипте НЕ промитий рис і родзинки.
На поверхні рідини розсипте дріжджі. Чи не збовтувати.
Закрийте банку марлею, залишаючи 4 см. Для бродіння. Залиште закваску на добу при кімнатній температурі.
Квас процідіть і тримайте в холодильнику. Будьте здорові!