Рецепт Квас з рису фото

Квас з рису
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Мал , Ізюм
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Як приготувати квас з рису, я описала в своєму рецепті. Це дуже корисний напій, який дуже давно придумали в Китаї. Він може стати в нагоді в якості профілактики від багатьох хвороб.

Опис приготування:

Такий квас стабілізує роботу шлунка. Допомагає при застудах і буде відмінним напоєм для легкого схуднення. Але головне, чим він знаменитий, - це те, що його можна використовувати як засіб при проблемах з хребтом або суглобах. В Азії їм просто вгаязикють спрагу в спеку, тим самим оздаравлівая себе. Треба теж взяти його рецепт на замітку.

  • Мал - 5 Ст. Ложок
  • Ізюм - 50 грам
  • Цукор тростинний - 100 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
квас з рису - фото крок 1
Приблизно 2 літра чистої води закип'ятити, остудити до 25 градусів.
квас з рису - фото крок 2
Воду влейте в банку. Всипте в неї цукор. Злегка все перемішайте.
квас з рису - фото крок 3
Далі всипте НЕ промитий рис і родзинки.
квас з рису - фото крок 4
На поверхні рідини розсипте дріжджі. Чи не збовтувати.
квас з рису - фото крок 5
Закрийте банку марлею, залишаючи 4 см. Для бродіння. Залиште закваску на добу при кімнатній температурі.
квас з рису - фото крок 6
Квас процідіть і тримайте в холодильнику. Будьте здорові!

Схожі рецепти