Рецепт Kvarkini фото

Kvarkini
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пончики
Кількість порцій: 45-50
Час приготування: 25 хв.

Хочете навчу вас готувати кваркіні? це ніжні, апетитні, повітряні пончики з сирного тесту, смажені у фритюрі. Чудовий десерт до чаю для всієї родини. Рекомендую рецепт на замітку!

Опис приготування:

Такі пончики дуже класні, їх можна подавати до столу не тільки з цукровою пудрою, як в даному випадку, але і за допомогою кондитерського шприца начинити джемом, наприклад. Для дітей і дорослих це чудова ідея. Крім сиру, основою для кваркіні може стати також рикотта. Спробуйте обов'язково, відмінний рецепт!

  • Сир - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
  • Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
Kvarkini - фото крок 1
1. Насамперед поставте розігріватися рослинне масло. Сир, яйця, цукор, щіпку солі і ванільний екстракт збийте до однорідності.
Kvarkini - фото крок 2
2. Всипте просіяне борошно і розпушувач.
Kvarkini - фото крок 3
3. Замісити тісто. Воно не повинно бути занадто крутим.
Kvarkini - фото крок 4
4. Коли масло добре розігріється, за допомогою двох ложок сформуйте невелику кульку.
Kvarkini - фото крок 5
5. І викладіть в гаряче масло.
Kvarkini - фото крок 6
6. Жарьте до румяности, а після акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на паперовий рушник. Остудіть трохи, присипте цукровою пудрою - і можна пробувати, які смачні кваркіні в домашніх умовах вийшли.

Схожі рецепти