Рецепт Курячий суп з вершками фото

Курячий суп з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Фінська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

У рецепті цієї страви використовується ціла курка. Але тут можна використовувати стегенця або куряче філе. Головне, щоб вони були з кісточками. Тоді смак супу буде більш насичений.

Кількість порцій: 6
  • Курка - 1 штука(1, 5 кг)
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Стебла петрушки, пучок - 1 штука
  • Чорний перець горошок - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 3 штуки
  • Ріпка маленька - 2-3 штук
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Кріп, пучок - 1 штука
курячий суп з вершками - фото крок 1
1. Промити м'ясо. Покласти його у велику каструлю. У каструлю також покласти цибулю і моркву. Їх треба попередньо почистити і розрізати навпіл. Туди ж покладіть стебла петрушки і перець горошок. Влити в каструлю 3 літра води і закип'ятити. Зменшити вогонь і варити приблизно однієї години. Зварену курку вийняти з каструлі і процідити бульйон.
курячий суп з вершками - фото крок 2
2. Решта морква і цибуля почистити і порізати на невеликі кубики. Картопля і ріпку теж промити і почистити. Нарізати їх невеликими кубиками. У сковорідці розтопити вершкове масло. Посмажити в ньому порізані цибулю і моркву. Всипати в сковорідку борошно. Борошно з овочами треба постійно заважати і смажити недовго. У каструлю з бульйоном покласти обсмажені овочі з борошном, додати картоплю і ріпку. Овочі повинні повністю зваритися.
курячий суп з вершками - фото крок 3
3. М'ясо у нас вже охололо. Видалити з нього кістки і шкірку. М'ясо нарізати невеликими шматочками.
курячий суп з вершками - фото крок 4
4. Додати в суп м'ясо і влити вершки. Прогріти 2-3 хвилини і вимкнути.

Схожі рецепти