Курячий шашлик в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Полювання приготувати шашлик, але немає можливості вибратися з дому? Не біда, приготуйте шашлик з курки в духовці! Куряча грудка дуже легко запікається, виходить соковитою і ароматною. Рекомендую!
Приготуємо курячий шашлик в духовці в домашніх умовах. Куряче м'ясо найлегше готувати, до того ж - це завжди дуже швидко. Можна заздалегідь порізати курку і замаринувати її в майонезі, соєвому соусі і спеціях. Запікання в духовці також відбувається швидко, в середньому 20-25 хвилин ( в залежності від типу духовки). Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Соус соєвий - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - За смаком
- Помідори черрі - За смаком
Курячі грудки промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Перекладіть курку в глибоку тарілку, додайте цибулю, порізаний півкільцями. Крім того, кладемо подрібнений часник, майонез, соєвий соус, сире яйце і спеції за смаком. Перемішуємо і залишаємо на 1 час.
Нанизуємо на дерев'яні шампури м'ясо і цибулю. Для соковитості можна додати кілька помідорів чері. Викладаємо шашлик на деко, застелений папером для випічки. Готуємо в духовці до красивої золотистої скоринки (головне уважно стежити, щоб нічого не спалити), температура 200 градусів.
Смачного!