Рецепт Курячі відбивні по-італійськи фото

Курячі відбивні по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете здивувати своїх дегустаторів, приготуйте курячі відбивні по-італійськи. Відмінне поєднання спецій і ніжного м'яса викличе бурхливі похвали. Тільки готуйте багато, добавку точно попросять!

Опис приготування:

Приготувати панірувальні сухарі потрібно в суміші з пармезаном, а в борошно додати сіль і перець. Обсмажувати сирі грудки потрібно на сильно розігрітій сковороді до золотистого кольору. Ну а запікати в духовці потрібно до тих пір, поки соус не стане густим і ігристим. Курячі відбивні по-італійськи завжди користуються теплим прийомом всередину. Вони смачні, вже ви мені повірте! Подавайте курячі відбивні по-італійськи з вареними овочами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Купки курячі - 800 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Моцарелла - 100 грам (за смаком)
  • Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
курячі відбивні по-італійськи - фото крок 1
Приготуйте борошно, збиті яйця з сіллю, панірувальні сухарі.
курячі відбивні по-італійськи - фото крок 2
Відбиту курячу грудку обваляйте в борошні, опустіть в яйця і потім в панірувальні сухарі.
курячі відбивні по-італійськи - фото крок 3
Обсмажте грудки в гарячому маслі.
курячі відбивні по-італійськи - фото крок 4
Курку перекладіть у форму для запікання, налийте томатний соус. Зверху викладіть шматочки моцарели, запікайте при 180 градусах тридцять хвилин.
курячі відбивні по-італійськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти