Курячі відбивні по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете здивувати своїх дегустаторів, приготуйте курячі відбивні по-італійськи. Відмінне поєднання спецій і ніжного м'яса викличе бурхливі похвали. Тільки готуйте багато, добавку точно попросять!
Приготувати панірувальні сухарі потрібно в суміші з пармезаном, а в борошно додати сіль і перець. Обсмажувати сирі грудки потрібно на сильно розігрітій сковороді до золотистого кольору. Ну а запікати в духовці потрібно до тих пір, поки соус не стане густим і ігристим. Курячі відбивні по-італійськи завжди користуються теплим прийомом всередину. Вони смачні, вже ви мені повірте! Подавайте курячі відбивні по-італійськи з вареними овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Купки курячі - 800 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Моцарелла - 100 грам (за смаком)
- Сухарі паніровочні - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
Приготуйте борошно, збиті яйця з сіллю, панірувальні сухарі.
Відбиту курячу грудку обваляйте в борошні, опустіть в яйця і потім в панірувальні сухарі.
Обсмажте грудки в гарячому маслі.
Курку перекладіть у форму для запікання, налийте томатний соус. Зверху викладіть шматочки моцарели, запікайте при 180 градусах тридцять хвилин.
Смачного!