Рецепт Курячі рулетики в духовці фото

Курячі рулетики в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу порекомендувати вам дуже апетитний і нескладний варіант, як приготувати курячі рулетики в духовці з базиліком, моцарелою і сушеними помідорами. Дуже смачно і святково!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування курячих рулетиків в духовці хороший тим, що вимагає мінімум зусиль і інгредієнтів. Якщо у вас під рукою не виявилося сушених томатів, ви можете використовувати в'ялені або тоненькі скибочки свіжих помідорів. Подавати блюдо можна з улюбленим гарніром або салатом.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Моцарелла - 100 грам
  • Базилік - За смаком
  • Сушені помідори - 4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сушений часник - 1 щіпка
курячі рулетики в духовці - фото крок 1
1. Насамперед вимийте і висушіть паперовим рушником грудку. Відбийте її злегка молоточком або товкачем для картоплі. Дійте акуратно, щоб не утворилися дірочки в філе. Вимийте і висушіть листя базиліка. Наріжте моцарелу (втім, можна використовувати в рецепті приготування курячих рулетиків в духовці і твердий сир).
курячі рулетики в духовці - фото крок 2
2. Сіль файл, поперчіть трохи і присипте меленим часником. У центр викладіть кілька скибочок моцарели, сушені томати і пару листочків базиліка.
курячі рулетики в духовці - фото крок 3
3. Акуратно загорніть рулетиком. Закріпити краю можна зубочисткою, а можна стягнути щільною ниткою, наприклад. Паралельно розігрійте до 190 градусів духовку.
курячі рулетики в духовці - фото крок 4
4. Жароміцних форму змажте маслом або застеліть пергаментом (можна фольгою). Викладіть рулети, а зверху посоліть і поперчіть за смаком. Надішліть форму в духовку, запікайте рулетики до готовності, приблизно 35-45 хвилин.
курячі рулетики в духовці - фото крок 5
5. Коли курячі рулетики в духовці в домашніх умовах стали рум'яними і як слід проготовілісь, можна подавати їх до столу. Не складно, дуже смачно і дуже вишукано.
Смачного!

Схожі рецепти