Курячі котлети з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, це один з найбільш ідеальних варіантів обіду або вечері для всієї родини. Ситно, смачно, красиво ... Що ще треба? Хочу поділитися з вами розповіддю, як приготувати курячі котлети з картоплею.
Робити такі котлетки дуже зручно запас: наклеювати, обваляти в паніровці і відправити в морозилку. Цей варіант особливо припаде до смаку зайнятим господаркам. Картопля - улюблений багатьма гарнір. Його можна не тільки посмажити, але і зварити, наприклад, або запекти.
- Куряче філе - 1.5 кілограма
- Яйце - 1-2 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Борошно або сухарі - За смаком (для панірування)
- Картопля - 5-6 штук
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Я пропоную одразу зробити побільше котлеток. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно. При бажанні, звичайно, ви можете додати хліб.
2. Філе вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею.
3. Додайте у фарш сіль, перець за смаком, vbeyte яйця.
4. Все ретельно перемішайте.
5. Підготуйте мисочку з паніруванням (борошном або сухарями). Сформуйте невелику котлетку, обваляйте її з усіх боків в борошні.
6. І викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
7. Паралельно очистіть картопля.
8. Наріжте його тоненько.
9. І викладіть на окрему сковороду з розігрітим маслом.
10. Смажте, періодично помішуючи, до готовності. Не забудьте посолити за смаком.
11. Подавайте блюдо до столу з овочами або салатом. Смачного!