Рецепт Курячі грудки з грибами в меду фото

Курячі грудки з грибами в меду
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Поєднання курячого м'яса, грибів і вершків дає чудовий смак. Курячі грудки самі по собі трохи сухуваті, але в вершках вони виходять дуже ніжними на смак. Смачне і гарне блюдо.

Кількість порцій: 8
  • Куряче філе - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сухі білі гриби - 50 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Нарізаний тархун - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
курячі грудки з грибами в меду - фото крок 1
1. Білі гриби промити і замочити в гарячій воді на півгодини
курячі грудки з грибами в меду - фото крок 2
2. Промити куряче м'ясо і трохи обсушити. Нарізати на шматочки товщиною до 2 см. В сковорідці розжарити рослинне масло. Обсмажити в ньому шматочки з двох сторін. Посолити, поперчити і зменшити вогонь. Закрити кришку і тушкувати 5 хвилин.
курячі грудки з грибами в меду - фото крок 3
3. Почистити і промити цибулю. Нарізати дрібними кубиками й обсмажити на вершковому маслі. З води витягнути гриби і нарізати дрібно. Додати в смажену цибулю і обсмажити гриби протягом 5-6 хвилин. Додати борошно і просмажити всі разом, постійно помішуючи.
курячі грудки з грибами в меду - фото крок 4
4. У сковорідку з грибами влити грибний настій і вино. Як тільки закипить, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Тепер додаємо вершки і мед. Варити ще 2 хвилини.
курячі грудки з грибами в меду - фото крок 5
5. У соус покласти курку, Тархун і спеції. Варити на слабкому вогні 5 хвилин.

Схожі рецепти