Рецепт Курячі грудки в кефірі фото

Курячі грудки в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Кефір , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ось один з багатьох способів приготувати смачну і соковиту курячу грудку. Рецепт простий, зажадає від вас мінімум витрачених сил і мінімум інгредієнтів. А грудка вийде дуже смачною і ніжною!

Опис приготування:

Пере вами дуже простий рецепт приготування курячих грудок в кефірі. Завдяки нашому кефірних маринаду, м'ясо не буде сухим. Воно стане ніжним і соковитим. Замариновану в кефірі грудку можна готувати не тільки в духовці, але і на сковороді або на мангалі.

  • Куряча грудка на кісточці - 2 штуки
  • Кефір - 1 літр
  • Гірчиця в порошку - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
курячі грудки в кефірі - фото крок 1
Наливаємо в не дуже велику миску кефір, додаємо сіль, перець і гірчичний порошок. Можна додати сухі спеції або дрібно нарізану свіжу зелень.
курячі грудки в кефірі - фото крок 2
Розмішуємо, і нехай трохи постоїть, поки ми будемо займатися грудкою.
курячі грудки в кефірі - фото крок 3
Разрежем курячі грудки на 4-5 частин кожну. Кісточку і шкіру можна видалити, а можна залишити, як є.
курячі грудки в кефірі - фото крок 4
Кефір зі спеціями ще раз розмішати, викладемо в нього шматочки курячої грудки. Всі шматочки повинні бути покриті маринадом. Ми залишаємо мінімум хвилин на 45.
курячі грудки в кефірі - фото крок 5
Готувати грудки ми будемо в духовці. Викладаємо їх разом з кефірний маринадом в форму для запікання, за бажанням додамо подрібнений часник.
курячі грудки в кефірі - фото крок 6
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-50. Подаємо з гарніром або просто з овочами.

Схожі рецепти