Курячі грудки в духовці дієтичні
(покроковий рецепт з фото)
Ви вважаєте кожну калорію і любите корисні і смачні страви? Тоді як різноманітності свого меню пропоную вам дуже простий спосіб, як приготувати курячі грудки в духовці дієтичні.
Я люблю це блюдо за те, що подавати до столу його можна як в якості гарячого, з овочами або легким гарніром, або ж як холодну закуску, наприклад. Що стосується начинки, то тут ви теж можете експериментувати. Крім солодкого перцю, прекрасно підійдуть і інші овочі: морква, цибуля, кабачок і зелень.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Солодкий перець - 1/2 штуки
1. Два основних інгредієнта, які нам будуть потрібні, це куряча грудка і солодкий перець.
2. Обережно надріжте філе, попередньо вимивши і обсушити.
3. Акуратно розріжте, викладіть між листами харчової плівки і відбийте трохи.
4. В цей рецепт не використовується сіль. Але щоб надати курочку пікантність, пропоную додати трохи сиру. Вибирайте низькокалорійний. Натріть його на середній терці.
5. Викладіть на грудку. При бажанні також можна додати спеції за смаком.
6. Зверху викладіть перець, нарізаний тонкою соломкою.
7. І акуратно загорніть щільним рулетом.
8. Загорніть у фольгу.
9. Надішліть в розігріту духовку і запікайте при температурі 200 градусів близько півгодини.
10. Трохи остудіть, а потім акуратно видаліть фольгу.
11. Гострим ножем наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Смачного!