Куряче заливне
(покроковий рецепт з фото)
На будь-який святковий стіл можна приготувати ніжно куряче заливне. Це буде не тільки холодна закуска, але і непогане основне блюдо, до якого відмінно підійде картопляне пюре.
За таким принципом готується заливне з будь-якого виду м'яса, тільки часу на приготування завжди йде по-різному. Таке куряче заливне можна приготувати за 7 годин (разом з завмиранням). Крім цього, його можна готувати з чистого філе з додаванням овочів.
- Курка - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 2 штуки
- Желатин - 50 грам
1. Легке і ніжне куряче заливне в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Для цього нам знадобиться ціла курка, цибуля, морква, желатин і спеції.
2. Курку потрібно зварити до готовності на слабкому вогні. Спеції додавати потрібно за смаком. Коли курка буде готова, її потрібно витягнути, а бульйон охолодити.
3. Тим часом в літрі бульйону потрібно розвести желатин, дайте йому настоятися.
4. Остигнула курку потрібно розібрати, м'ясо розкладіть по тарілках.
5. Виливаємо настояний желатин в каструлю з бульйоном, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь.
6. Ставимо розлите куряче заливне в холодильник на 5-7 годин.