Рецепт Куряче заливне фото

Куряче заливне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Желатин
Дієтичне харчування
На обід , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Холодець
Кількість порцій: 10
Час приготування: 7 г. 0 хв.

На будь-який святковий стіл можна приготувати ніжно куряче заливне. Це буде не тільки холодна закуска, але і непогане основне блюдо, до якого відмінно підійде картопляне пюре.

Опис приготування:

За таким принципом готується заливне з будь-якого виду м'яса, тільки часу на приготування завжди йде по-різному. Таке куряче заливне можна приготувати за 7 годин (разом з завмиранням). Крім цього, його можна готувати з чистого філе з додаванням овочів.

  • Курка - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Желатин - 50 грам
куряче заливне - фото крок 1
1. Легке і ніжне куряче заливне в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Для цього нам знадобиться ціла курка, цибуля, морква, желатин і спеції.
куряче заливне - фото крок 2
2. Курку потрібно зварити до готовності на слабкому вогні. Спеції додавати потрібно за смаком. Коли курка буде готова, її потрібно витягнути, а бульйон охолодити.
куряче заливне - фото крок 3
3. Тим часом в літрі бульйону потрібно розвести желатин, дайте йому настоятися.
куряче заливне - фото крок 4
4. Остигнула курку потрібно розібрати, м'ясо розкладіть по тарілках.
куряче заливне - фото крок 5
5. Виливаємо настояний желатин в каструлю з бульйоном, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь.
куряче заливне - фото крок 6
6. Ставимо розлите куряче заливне в холодильник на 5-7 годин.

Схожі рецепти