Рецепт Куряче філе на пару фото

Куряче філе на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Морква, Брокколі, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Як відомо, страви приготовані на пару виходять особливо корисними для нашого організму. Ділюся простим рецептом або, як приготувати куряче філе на пару з брокколі та морквою. Спробуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування курячого філе на пару. По суті виходить готове друга страва, адже овочі є корисним гарніром до ніжного курячого м'яса. Така їжа дуже корисна і вважається дієтичною, що підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. Хай щастить!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 2 штуки (стебла)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
куряче філе на пару - фото крок 1
Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Викладаємо на дно чаші пароварки, попередньо змащене маслом. У чашу для варіння рису викладаємо промиті овочі: суцвіття брокколі, терту на крупній тертці моркву, цибуля-пористий (білу частину), порізаний кільцями. Заливаємо овочі водою і солимо за смаком. Варимо 30-35 хвилин.
куряче філе на пару - фото крок 2
Смачного!

Схожі рецепти