Куряче філе на пару
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, страви приготовані на пару виходять особливо корисними для нашого організму. Ділюся простим рецептом або, як приготувати куряче філе на пару з брокколі та морквою. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування курячого філе на пару. По суті виходить готове друга страва, адже овочі є корисним гарніром до ніжного курячого м'яса. Така їжа дуже корисна і вважається дієтичною, що підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. Хай щастить!
- Куряче філе - 600 грам
- Брокколі - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Лук-пориста - 2 штуки (стебла)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Викладаємо на дно чаші пароварки, попередньо змащене маслом. У чашу для варіння рису викладаємо промиті овочі: суцвіття брокколі, терту на крупній тертці моркву, цибуля-пористий (білу частину), порізаний кільцями. Заливаємо овочі водою і солимо за смаком. Варимо 30-35 хвилин.
Смачного!