Рецепт Куряче філе на пару фото

Куряче філе на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Морква , Брокколі , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Як відомо, страви приготовані на пару виходять особливо корисними для нашого організму. Ділюся простим рецептом або, як приготувати куряче філе на пару з брокколі та морквою. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування курячого філе на пару. По суті виходить готове друга страва, адже овочі є корисним гарніром до ніжного курячого м'яса. Така їжа дуже корисна і вважається дієтичною, що підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. Хай щастить!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 2 штуки (стебла)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
куряче філе на пару - фото крок 1
Куряче філе промиваємо та нарізаємо кубиками. Викладаємо на дно чаші пароварки, попередньо змащене маслом. У чашу для варіння рису викладаємо промиті овочі: суцвіття брокколі, терту на крупній тертці моркву, цибуля-пористий (білу частину), порізаний кільцями. Заливаємо овочі водою і солимо за смаком. Варимо 30-35 хвилин.
куряче філе на пару - фото крок 2
Смачного!

Схожі рецепти