Рецепт Куряча печінка по-грузинськи фото

Куряча печінка по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт курячої печінки по-грузинськи допоможе вам приготувати бюджетне, але дуже смачна страва для буденного обіду або вечерю. Процес приготування дуже простий, розбереться кожен.

Опис приготування:

Сьогодні я покажу вам грузинський спосіб приготування курячої печінки. Якщо використовувати хороші, свіжі продукти, то виходить дуже смачно. Рекомендую!

  • Печінка куряча - 1 кілограм
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Спеції - 2 чайних ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вино червоне - 150 мілілітрів
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Олія - 8 Ст. Ложок
куряча печінка по-грузинськи - фото крок 1
У глибоку сковороду покладіть печінку, лавровий лист, додайте вино і спеції. Залиште на 30 хвилин в прохолодному місці, нехай маринується.
куряча печінка по-грузинськи - фото крок 2
Через 30 хвилин ставимо сковороду на середній вогонь, накриваємо кришкою і готуємо 25 хвилин. Потім відкриваємо кришку, додаємо дрібно нарізану цибулю і масло.
куряча печінка по-грузинськи - фото крок 3
Перемішати і готувати 1 хвилину.
куряча печінка по-грузинськи - фото крок 4
Додаємо дрібно нарізані помідори і оцет. Перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Знімаємо з вогню і подаємо в гарячому вигляді, посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти