Куряча печінка по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт курячої печінки по-грузинськи допоможе вам приготувати бюджетне, але дуже смачна страва для буденного обіду або вечерю. Процес приготування дуже простий, розбереться кожен.
Сьогодні я покажу вам грузинський спосіб приготування курячої печінки. Якщо використовувати хороші, свіжі продукти, то виходить дуже смачно. Рекомендую!
- Печінка куряча - 1 кілограм
- Лавровий лист - 4 штуки
- Спеції - 2 чайних ложки
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Вино червоне - 150 мілілітрів
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Зелень свіжа - За смаком
- Олія - 8 Ст. Ложок
У глибоку сковороду покладіть печінку, лавровий лист, додайте вино і спеції. Залиште на 30 хвилин в прохолодному місці, нехай маринується.
Через 30 хвилин ставимо сковороду на середній вогонь, накриваємо кришкою і готуємо 25 хвилин. Потім відкриваємо кришку, додаємо дрібно нарізану цибулю і масло.
Перемішати і готувати 1 хвилину.
Додаємо дрібно нарізані помідори і оцет. Перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Знімаємо з вогню і подаємо в гарячому вигляді, посипавши свіжою зеленню.