Куряча грудка з сиром в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Мої домашні люблять страви з курки. Але часто вони виходять сухуватої в силу особливостей цього м'яса. Я знайшла спосіб приготувати грудку таким чином, щоб вона залишалася соковитою і смачною!
Курячі грудки треба промити, просушити, нафарширувати, запанірувати і швидко обсмажити, щоб все соки залишилися всередині. А потім вже можна запікати в духовці до готовності. Як гарнір до такої страви підійдуть свіжі салати, каші, картопля, Мал.
- Куряча грудка - 3 штуки
- Сир м'який - 120 грам
- Борошно - За смаком (для панірування)
- Панірувальні сухарі - За смаком (для панірування)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Яйце - 1 штука

Приступимо! грудки обмиємо. Сир разрежем на 3 частини. В середині кожної грудки зробимо кишеньки за розміром шматочка сиру. Вкладемо сир в кишеньки.

Zubochistkami прикріплює karmashki, щоб розплавлений сир не виливався при приготуванні.

У три окремих ємності викладемо інгредієнти для панірування (я брала 3 тарілки) - борошно, змішану з сіллю і чорним перцем, збите з чорним перцем яйце, панірувальні сухарі.

Кожну грудку вмочимо в борошно

А потім в яєчну суміш

І в панірувальні сухарі

Швидко обсмажити грудки на сковороді з кожного боку (по 3-5 хвилин) до злегка золотистого кольору.

Потім поставимо в нагріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин (можна також зменшити вогонь до мінімуму і потримати сковороду з грудками на ній до готовності).