Куряча грудка з сиром в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мої домашні люблять страви з курки. Але часто вони виходять сухуватої в силу особливостей цього м'яса. Я знайшла спосіб приготувати грудку таким чином, щоб вона залишалася соковитою і смачною!
Опис приготування:
Курячі грудки треба промити, просушити, нафарширувати, запанірувати і швидко обсмажити, щоб все соки залишилися всередині. А потім вже можна запікати в духовці до готовності. Як гарнір до такої страви підійдуть свіжі салати, каші, картопля, Мал.
- Куряча грудка - 3 штуки
- Сир м'який - 120 грам
- Борошно - За смаком (для панірування)
- Панірувальні сухарі - За смаком (для панірування)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
Приступимо! грудки обмиємо. Сир разрежем на 3 частини. В середині кожної грудки зробимо кишеньки за розміром шматочка сиру. Вкладемо сир в кишеньки.
Zubochistkami прикріплює karmashki, щоб розплавлений сир не виливався при приготуванні.
У три окремих ємності викладемо інгредієнти для панірування (я брала 3 тарілки) - борошно, змішану з сіллю і чорним перцем, збите з чорним перцем яйце, панірувальні сухарі.
Кожну грудку вмочимо в борошно
А потім в яєчну суміш
І в панірувальні сухарі
Швидко обсмажити грудки на сковороді з кожного боку (по 3-5 хвилин) до злегка золотистого кольору.
Потім поставимо в нагріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин (можна також зменшити вогонь до мінімуму і потримати сковороду з грудками на ній до готовності).