Куряча грудка в гірчиці і сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Молочні продукти, Птах, Капуста, Бобові, Квасоля, Сир, Курка, Кольорова капуста, Куряча грудка
З чого ми зазвичай робимо паніровці. Вмочаємо спочатку в яйце, а потім в сухарі. Іноді додається борошно. Так чому б не спробувати новий варіант, в якому буде більше смаку? Ось що вийшло!
Тепер я знаю, як приготувати курячу грудку в гірчиці і сухарях, і поділюся цим з вами. Філе виходить соковите і пряне завдяки такому поєднанню. На гарнір подамо пюре з цвітної капусти і квасоля. Також не забудемо зробити вершковий соус, який відмінно підкреслює смак і з'єднує між собою всі інгредієнти.
- Фасоль стручковая - 240 грам
- Кольорова капуста - 360 грам
- Крем - 120 грам
- Куряча грудка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Дижонская гірчиця - 45 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 40 грам
- Пармезан - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Розділіть на дрібні суцвіття капусту. Квасоля розріжте на половинки. Часник почистіть від лушпиння.
2. У каструлю викладіть капусту, часник і трохи солі. Влийте воду. Доведіть її до кипіння, а потім варіть овочі протягом 11 хвилин. Потім воду злийте, а часник з капустою перетворите в пюре. Додайте натертий сир, сіль і перець.
3. Тим же часом натріть грудку сіллю і перцем. Потім умочіть курку в гірчиці і в сухарях.
4. Потім обсмажте грудку в оливковій олії з кожного боку по 3 хвилини. І перекладіть курку на деко.
5. Далі на деко також викладіть квасоля. Попередньо посоліть її і поперчіть. Запікайте інгредієнти 11 хвилин при 200 градусах в духовці. Зробіть соус, підігрів в сотейнику пару хвилин сметану з гірчицею.
6. Подавайте курку з соусом, а поруч викладіть квасоля і пюре. Смачного!