Рецепт Куряча грудка в яйці фото

Куряча грудка в яйці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Яйця
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Всім нам відомо, що куряча грудка дуже часто виходить досить сухою в процесі приготування. Щоб цього не сталося, досить просто зробити кляр з курячих яєць. Тоді птах буде ніжною.

Якщо вам хочеться дізнатися, як приготувати курячу грудку в яйці, то просто уважно прочитайте цей рецепт. На приготування у вас піде мінімум сил і часу, а ваші друзі і близькі обов'язково оцінять такі кулінарні старання.

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
куряча грудка в яйці - фото крок 1
Курячі грудки промийте та висушіть. Потім акуратно дістаньте з неї всі кісточки і зачистите м'ясо від плівок і жилок. Потім розріжте грудку на невеликі порційні шматочки, товщина яких повинна бути близько сантиметра.
куряча грудка в яйці - фото крок 2
Акуратно відбийте кожен шматочок молоточком. Щоб ніжне м'ясо не розірвалося, краще це робити в харчовій плівці. Якщо ж такої під рукою не виявилося, скористайтеся звичайним поліетиленовим пакетом.
куряча грудка в яйці - фото крок 3
Натріть куряче філе чорним перцем і сіллю. Ви можете попередньо замаринувати шматочки в ваших улюблених прянощах або травах, щоб додати страві пікантний смак.
куряча грудка в яйці - фото крок 4
У глибокій мисці збийте яйця з дрібкою солі. Найзручніше це робити за допомогою міксера, але можна і звичайним віночком. Коли з'явиться піна, умішайте в яйця трохи борошна, щоб кляр не розтікався по сковороді.
куряча грудка в яйці - фото крок 5
Умочіть кожен шматочок курячого філе в яйця і підсмажте на розпеченій сковорідці з рослинним маслом. Робити це необхідно з обох сторін по п'ять хвилин. Подавайте блюдо з зеленню або кашами.

Схожі рецепти