Рецепт Курочка генерала Цо фото

Курочка генерала Цо
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Часник
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ця страва є одним з найпопулярніших китайських варіантів приготування курочки. Неймовірно смачний соус, гостро-солодкуватий і ніжні шматочки курки, це однозначно варто спробувати!

Опис приготування:

Подавайте курочку на рисовому подушці, зверху посипавши зеленою цибулею або кунжутом. Смачне і ароматне блюдо готове! дивіться, як приготувати Курочку генерала Цо, і обов'язково пробуйте!

  • Куряче філе - 450 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Хойсін - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Мед квітковий - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелена цибуля - За смаком (для подачі страви)
курочка генерала Цо - фото крок 1
Підготуйте продукти. Куряче філе повинно бути без шкіри і кісток, вимийте його ретельно і обсушити паперовою серветкою.
курочка генерала Цо - фото крок 2
Куряче філе порізати на невеликі шматочки, рівно на один укус. Складіть його в чистий сухий пакет.
курочка генерала Цо - фото крок 3
Додайте кукурудзяний крохмаль, сіль, перець чорний мелений. Зауважте пакет і гарненько потрясіть його.
курочка генерала Цо - фото крок 4
Шматочки курочки рівномірно панірують.
курочка генерала Цо - фото крок 5
Розігрійте рослинне масло і обсмажте партіями шматочки курочки до золотистого кольору.
курочка генерала Цо - фото крок 6
Ступінь засмаженою регулюйте на свій смак, можна засмажити трохи сильніше, але мені хотілося залишити соковитість.
курочка генерала Цо - фото крок 7
Перекладіть шматочки м'яса в товстостінну каструлю або медленноварку. Додайте рубаний часник, хойсін, соєвий соус, рисовий оцет, воду, мідь.
курочка генерала Цо - фото крок 8
Томіть м'ясо в соусі близько 4 годин. Подавайте до столу гарячим!

Схожі рецепти