Курка зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не боїтеся експериментувати і любите відкривати нові яскраві смаки - цей рецепт для вас. Приготуйте - не пошкодуєте!
Оригінальний і незвичайний рецепт. Поріжте куряче м'ясо, змішайте його зі спеціями і складіть в горщик. Зверху покладіть смородину з цукром і медом і зубчик часнику. Накрийте кришкою і поставте гаситися в духовку на 1 час. Подавайте на стіл з відвареною картоплею і будь-яким соусом до м'яса. Смачного!
- Червона смородина - 300 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Курка - 1 кілограм
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте курятину великими кубиками.
Додайте сіль, перець, гірчицю і перемішайте.
Складіть м'ясо зі спеціями в горщик.
Зверху покладіть смородину з цукром і медом і зубчик часнику. Накрийте кришкою і поставте гаситися в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час. Таке блюдо відмінно виглядає на столі з відвареною картоплею і будь-яким соусом до м'яса.