Курка з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо готується дуже легко і припаде до смаку і дорослим, і дітям. А якщо приготувати його в соусі, м'ясо стане дуже м'яким, соковитим, смачним. Відмінна ідея для обіду або вечері для всієї родини!
Куряче м'ясо добре тим, що швидко готується і подобається практично всім. Тому зайняті господині найчастіше і готують різні страви з курки. За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся, як швидко приготувати курку з соусом і зможете смачно нагодувати всю сім'ю: от мала до велика.
- Куряче філе - 500 грам
- Вершки 18% - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 75 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Приправа для курки - 0, 5 чайних ложки (ваша улюблена)
Очистимо цибулю і наріжемо дрібними кубиками. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.
І обсмажуємо цибулю до прозорості.
Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками.
І відправляємо на сковороду до цибулі. Додамо сіль, перець і приправу, перемішуємо і додаємо вершки або сметану.
І, після того як закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо хвилин 20. Час залежить від того, з якої частини курки ви готуєте. Грудка готується швидше, м'ясо з стегенець трохи довше.
В результаті у нас виходить відмінне ніжне м'ясо в соусі. Його можна подати з будь-яким гарніром або просто з смачним хлібом і овочами.