Курка з овочами в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся святковим і вишуканим рецептом курки з овочами в рукаві в духовці. Курку будемо маринувати і запікати з розмарином, що додасть їй незвичайну м'якість і аромат. А овочі - гарнір до неї!
Такий простий рецепт, як приготувати курку з овочами в духовці, не містить в собі складних соусом і маринадів, але він прекрасний у своїй простоті. Якщо ви не пошкодуєте стакан дійсно хорошого вина, то в поєднанні з розмарином воно дасть по-справжньому вишуканий смак!
- Курка - 1 штука(2 кг.)
- Перець болгарський - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Розмарин - 50 грам
- Вино біле сухе - 1 Склянка (можна замінити мінеральною водою)
- Часник - 1 штука(1 головка)

1. Курку натираємо розмарином, сіллю і перцем. Часник нарізаємо і поміщаємо шматочки під шкіру. Збризкаємо оливковою олією і відправимо маринуватися три-чотири години на холодильнику. Хоча краще залишити курку на всю ніч.

2. Овочі і гриби миємо й нарізаємо. Гриби невеликого розміру залишимо цілими. Солимо, збризніть оливковим маслом. Викладаємо все на дно пакета.

3. Підготовлену курку викладаємо грудкою вниз поверх овочів, зав'язуємо один край пакета. Через інший край вливаємо вино, закриваємо пакет, робимо отвори зверху.

4. Запікаємо при 180 градусах в духовці півтори години. Готово!