Курка в духовці (в рукаві)
(покроковий рецепт з фото)
Розповім рецепт соковитою, м'якою і ніжною курочки. Дуже смачне основне блюдо для святкового або повсякденного столу. Пробуйте!
Курочка, приготована в рукаві завжди виходить дуже ніжною. Якщо хочете отримати гарну золотисту скориночку, в 15-20 хвилин до закінчення випікання розріжте рукав, обмажте курочку медом і випікайте до кінця. До столу її подають гарячою, можна цілком або розібрати шматочками.
- Курка - 1 штука(1, 2-1, 5 кілограм)
- Соняшникова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Спеції до курки - За смаком
- Мед - 2 Ст. Ложки
1
Вимийте курячу тушку всередині і зовні, потім промокніть її паперовими рушниками.
2
У миску налийте рослинне масло, додайте трохи солі і перцю, а також спеції до курки.
3
Натріть курку приготовленою сумішшю і перекладіть в рукав для запікання, зав'яжіть з двох сторін.
4
Запікайте курку в розігрітому до 200 градусів духовці півгодини, потім дістаньте курку і розріжте пакет.
5
За допомогою кисті змастіть курку розтопленим медом і випікайте ще 15-20 хвилин. Смачного!