Курка з грибами і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Курка з грибами і овочами - страва, яке абсолютно просто приготувати з наявних під рукою продуктів. Воно підійде для сімейного обіду або вечері. Смачно і дуже просто в приготуванні!
Приготуємо курку з грибами і овочами в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо куряче філе до золотистої скоринки, потім додаємо до нього овочі, гриби, сіль, перець і сметану. Тушкуємо блюдо на повільному вогні до повної готовності, приблизно 20 хвилин. Подаємо гарячим з будь-яким гарніром. Хай щастить!
- Куряче філе - 600 грам
- Печериці - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Борошно - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Куряче м'ясо нарізаємо порційними шматочками, потім обваляти його в борошні.
Обсмажуємо куряче філе на рослинній олії до золотистої скоринки з двох сторін.
Перекладаємо м'ясо в казан, додаємо терту моркву і ріпчасту цибулю, порізаний півкільцями.
Нарізаємо пластинками печериці, додаємо в казан.
Додаємо болгарський перець, порізаний соломкою.
Солимо і перчимо блюдо за смаком, кладемо сметану і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Смачного!