Рецепт Курка з грибами і овочами фото

Курка з грибами і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Курка з грибами і овочами - страва, яке абсолютно просто приготувати з наявних під рукою продуктів. Воно підійде для сімейного обіду або вечері. Смачно і дуже просто в приготуванні!

Опис приготування:

Приготуємо курку з грибами і овочами в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо куряче філе до золотистої скоринки, потім додаємо до нього овочі, гриби, сіль, перець і сметану. Тушкуємо блюдо на повільному вогні до повної готовності, приблизно 20 хвилин. Подаємо гарячим з будь-яким гарніром. Хай щастить!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Борошно - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
курка з грибами і овочами - фото крок 1
Куряче м'ясо нарізаємо порційними шматочками, потім обваляти його в борошні.
курка з грибами і овочами - фото крок 2
Обсмажуємо куряче філе на рослинній олії до золотистої скоринки з двох сторін.
курка з грибами і овочами - фото крок 3
Перекладаємо м'ясо в казан, додаємо терту моркву і ріпчасту цибулю, порізаний півкільцями.
курка з грибами і овочами - фото крок 4
Нарізаємо пластинками печериці, додаємо в казан.
курка з грибами і овочами - фото крок 5
Додаємо болгарський перець, порізаний соломкою.
курка з грибами і овочами - фото крок 6
Солимо і перчимо блюдо за смаком, кладемо сметану і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
курка з грибами і овочами - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти