Рецепт Курка, тушкована з грибами і овочами фото

Курка, тушкована з грибами і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Гриби , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Апетитне куряче мяско гаситься з морквою, цибулею і грибами: виходить дуже смачно! Блюдо підійде для всієї родини, адже ви завжди можете приготувати його на обід або на вечерю. Просто і зі смаком!

Опис приготування:

Обсмажуємо на рослинному маслі курку. Окремо смажимо подрібнену цибулю, морква і гриби. Перекладаємо овочі з грибами до курки, додаємо сметану і томатний соус, заливаємо все водою. Тушкуємо під кришкою до повної готовності (приблизно 40 хвилин). Готову страву посипаємо свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Куряче м'ясо - 400 грам
  • Гриби - 150 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Соус томатний - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
курка, тушкована з грибами і овочами - фото крок 1
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо курку, порізану порційними шматочками. Готуємо 5-7 хвилин.
курка, тушкована з грибами і овочами - фото крок 2
На окремій сковороді обсмажуємо цибулю, порізаний півкільцями, гриби, порізані пластинками, і терту моркву.
курка, тушкована з грибами і овочами - фото крок 3
Додаємо овочі та гриби до м'яса, солимо і перчимо до смаку. Виливаємо на сковороду воду, кладемо томатну пасту і сметану. Тушкуємо під кришкою 35-40 хвилин.
курка, тушкована з грибами і овочами - фото крок 4
Готову страву подається на стіл з подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти