Курка, тушкована з грибами і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Апетитне куряче мяско гаситься з морквою, цибулею і грибами: виходить дуже смачно! Блюдо підійде для всієї родини, адже ви завжди можете приготувати його на обід або на вечерю. Просто і зі смаком!
Обсмажуємо на рослинному маслі курку. Окремо смажимо подрібнену цибулю, морква і гриби. Перекладаємо овочі з грибами до курки, додаємо сметану і томатний соус, заливаємо все водою. Тушкуємо під кришкою до повної готовності (приблизно 40 хвилин). Готову страву посипаємо свіжою зеленню. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 400 грам
- Гриби - 150 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Соус томатний - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1, 5 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо курку, порізану порційними шматочками. Готуємо 5-7 хвилин.
На окремій сковороді обсмажуємо цибулю, порізаний півкільцями, гриби, порізані пластинками, і терту моркву.
Додаємо овочі та гриби до м'яса, солимо і перчимо до смаку. Виливаємо на сковороду воду, кладемо томатну пасту і сметану. Тушкуємо під кришкою 35-40 хвилин.
Готову страву подається на стіл з подрібненою зеленню. Смачного!