Курка з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів поєднувати м'ясо і птицю з солодкими інгредієнтами, я поділюся ще одним рецептом, який сміливо можна додавати в колекцію - як приготувати курку з фейхоа. Дуже незвичайне блюдо.
Ця страва прийшло до нас з Китаю. У цій країні люблять поєднувати кисло-солодке і додавати такий смак до м'яса. Для нас таке поєднання теж стає звичним, адже воно і правда смачне! Лайм з фейхоа просто відмінно виглядають в цій страві. Спробуйте обов'язково!
- Фейхоа - 6 штук
- Куряча грудка - 600 грам
- Вапно - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Вода - 150 мілілітрів
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Кунжут - За смаком
- Зелений салат - 1 штука
Курку промийте і поріжте на невеликі шматочки. Обваляйте їх в крохмалі.
Фейхоа теж промийте і наріжте середнього розміру шматочками.
Цибулю дрібно наріжте, а лайм розділіть ножем на часточки.
Розігрійте в сковороді воду з цукром. Коли побачите, що суміш почне карамелізуватися, починайте обсмажувати в ній курку.
Заважайте курку і додавайте фейхоа. Обсмажте все разом 3 хвилини.
Потім покладіть до курки з фейхоа лайм і тушкуйте все під кришкою 4 хвилини. Після цього додайте цибулю, соєвий соус, і ще трохи обсмажити без кришки.
Готову страву викласти на салат і посипте кунжутом. Смачного!