Рецепт Курка з фейхоа фото

Курка з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Ягоди , Птах , Фрукти , Курка , Фейхоа
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Для всіх любителів поєднувати м'ясо і птицю з солодкими інгредієнтами, я поділюся ще одним рецептом, який сміливо можна додавати в колекцію - як приготувати курку з фейхоа. Дуже незвичайне блюдо.

Опис приготування:

Ця страва прийшло до нас з Китаю. У цій країні люблять поєднувати кисло-солодке і додавати такий смак до м'яса. Для нас таке поєднання теж стає звичним, адже воно і правда смачне! Лайм з фейхоа просто відмінно виглядають в цій страві. Спробуйте обов'язково!

  • Фейхоа - 6 штук
  • Куряча грудка - 600 грам
  • Вапно - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Кунжут - За смаком
  • Зелений салат - 1 штука
курка з фейхоа - фото крок 1
Курку промийте і поріжте на невеликі шматочки. Обваляйте їх в крохмалі.
курка з фейхоа - фото крок 2
Фейхоа теж промийте і наріжте середнього розміру шматочками.
курка з фейхоа - фото крок 3
Цибулю дрібно наріжте, а лайм розділіть ножем на часточки.
курка з фейхоа - фото крок 4
Розігрійте в сковороді воду з цукром. Коли побачите, що суміш почне карамелізуватися, починайте обсмажувати в ній курку.
курка з фейхоа - фото крок 5
Заважайте курку і додавайте фейхоа. Обсмажте все разом 3 хвилини.
курка з фейхоа - фото крок 6
Потім покладіть до курки з фейхоа лайм і тушкуйте все під кришкою 4 хвилини. Після цього додайте цибулю, соєвий соус, і ще трохи обсмажити без кришки.
курка з фейхоа - фото крок 7
Готову страву викласти на салат і посипте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти