Курка в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридла звична курка, спробуйте урізноманітнити спосіб її подачі, приготувавши курку в тесті. А з останків після варіння курки бульйону можна приготувати суп або подати бульйон з пиріжками.
Приготування:
Перемішати холодне молоко і яєчний жовток. Додати борошно, посолити і перемішати, поки не вийде рідке тісто. Додати збитий яєчний білок і перемішати. Промити курку і перев'язати ніжки ниткою. Помістити в каструлю, додати воду, посолити і варити до готовності. Остудити готову курку і розділити на шматочки. Розігріти масло у великій сковороді. Вмочити шматочки курки в приготоване тісто і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.
- Курка - 1 штука
- Молока - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Борошна - 1, 5 склянки
- Олія - За смаком( для смаження)
- Сіль - За смаком
Приготування:
Перемішати холодне молоко і яєчний жовток. Додати борошно, посолити і перемішати, поки не вийде рідке тісто. Додати збитий яєчний білок і перемішати. Промити курку і перев'язати ніжки ниткою. Помістити в каструлю, додати воду, посолити і варити до готовності. Остудити готову курку і розділити на шматочки. Розігріти масло у великій сковороді. Вмочити шматочки курки в приготоване тісто і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.
Перемішати холодне молоко і яєчний жовток. Додати борошно, посолити і перемішати, поки не вийде рідке тісто. Додати збитий яєчний білок і перемішати. Промити курку і перев'язати ніжки ниткою. Помістити в каструлю, додати воду, посолити і варити до готовності. Остудити готову курку і розділити на шматочки. Розігріти масло у великій сковороді. Вмочити шматочки курки в приготоване тісто і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.