Рецепт Курка в тесті фото

Курка в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в тесті

Якщо вам набридла звична курка, спробуйте урізноманітнити спосіб її подачі, приготувавши курку в тесті. А з останків після варіння курки бульйону можна приготувати суп або подати бульйон з пиріжками.

Приготування:

Перемішати холодне молоко і яєчний жовток. Додати борошно, посолити і перемішати, поки не вийде рідке тісто. Додати збитий яєчний білок і перемішати. Промити курку і перев'язати ніжки ниткою. Помістити в каструлю, додати воду, посолити і варити до готовності. Остудити готову курку і розділити на шматочки. Розігріти масло у великій сковороді. Вмочити шматочки курки в приготоване тісто і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.


  • Курка - 1 штука
  • Молока - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Борошна - 1, 5 склянки
  • Олія - За смаком( для смаження)
  • Сіль - За смаком
Приготування:

Перемішати холодне молоко і яєчний жовток. Додати борошно, посолити і перемішати, поки не вийде рідке тісто. Додати збитий яєчний білок і перемішати. Промити курку і перев'язати ніжки ниткою. Помістити в каструлю, додати воду, посолити і варити до готовності. Остудити готову курку і розділити на шматочки. Розігріти масло у великій сковороді. Вмочити шматочки курки в приготоване тісто і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.

Схожі рецепти