Курка по-тайськи з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся оригінальним, але простим рецептом курки по-тайськи з овочами! За рахунок додавання соусу каррі, звичне блюдо перетворюється в заморське ласощі! смачно, соковито і ситно. Спробуйте!
Рецепт приготування курки по-тайськи з овочами - справжня знахідка для тих, хто дуже поспішає, але жадає нагодувати своїх близьких чимось смачним і незвичайним. Це гаряче блюдо відмінно доповнить ваші звичні гарніри, перетворивши стандартний вечеря в казку!
- Куряча грудка - 500 грам
- Кабачок - 500 грам
- Перець солодкий - 1 штука (великий)
- Цибуля - 0.5 штуки
- Соус каррі - 200 мілілітрів (можна зробити самостійно, збивши і підігрів вершки з великою кількістю каррі, паприки і червоного перцю.)
- Імбир сушений - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
1. На рослинному маслі або на сухій сковороді-гриль обсмажити курку, порізану шматочками.
2. Додамо подрібнений часник, порізаний соломкою перець і кабачок (шматочками). Додамо до смаку сіль і імбир, добре перемішати.
3. Коли овочі і курка стануть рум'яними, вливаємо соус, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності.
4. Готово! Смачного!