Рецепт Курка по-тайськи з соусом фото

Курка по-тайськи з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Шпинат
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Складно залишитися байдужим до яскравих смаків тайської кухні. Тут або любов на все життя, або повне неприйняття. У мене перша, так що ділюся рецептом. У ньому є все, що так подобається, і навіть більше.

Я б не сказала, що блюдо гостре, швидше воно пряне з солодкими нотками. Воно повноцінне, відразу з гарніром, і робиться все за 30 хвилин. Подивіться, як приготувати курку по-тайськи з соусом. Обсмажене філе поєднується з м'яким шпинатом і кисло-солодким доповненням. Ще б кокосове молоко з блюдом подати, і точно як в Таїланді буде.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Кокосове молоко - 3 Ст. Ложки
  • Арахісове масло - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Соус "хойсін" - 30 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
курка по-тайськи з соусом - фото крок 1
1. Зробіть соус. На сковороді або в сотейнику перемішайте кокосове молоко з маслом і соусом. Підігрійте суміш пару хвилин, постійно помішуючи.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 2
2. Шпинат, в свою чергу, обсмажте в 1 ст. Ложці олії на сковороді протягом хвилини.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 3
3. Потім викладіть його на тарілку і посипте нарізаним часником.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 4
4. Курку наріжте середніми шматочками. Обваляйте їх в крохмалі, а потім обсмажте в розігрітій олії з кожного боку по 2 хвилини.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 5
5. Викладіть курку на шпинат. Поруч поставте соус. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти