Рецепт Курка по-тайськи з соусом фото

Курка по-тайськи з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Шпинат
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Складно залишитися байдужим до яскравих смаків тайської кухні. Тут або любов на все життя, або повне неприйняття. У мене перша, так що ділюся рецептом. У ньому є все, що так подобається, і навіть більше.

Опис приготування:

Я б не сказала, що блюдо гостре, швидше воно пряне з солодкими нотками. Воно повноцінне, відразу з гарніром, і робиться все за 30 хвилин. Подивіться, як приготувати курку по-тайськи з соусом. Обсмажене філе поєднується з м'яким шпинатом і кисло-солодким доповненням. Ще б кокосове молоко з блюдом подати, і точно як в Таїланді буде.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Кокосове молоко - 3 Ст. Ложки
  • Арахісове масло - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Соус"Хойсін" - 30 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
курка по-тайськи з соусом - фото крок 1
1. Зробіть соус. На сковороді або в сотейнику перемішайте кокосове молоко з маслом і соусом. Підігрійте суміш пару хвилин, постійно помішуючи.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 2
2. Шпинат, в свою чергу, обсмажте в 1 ст. Ложці олії на сковороді протягом хвилини.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 3
3. Потім викладіть його на тарілку і посипте нарізаним часником.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 4
4. Курку наріжте середніми шматочками. Обваляйте їх в крохмалі, а потім обсмажте в розігрітій олії з кожного боку по 2 хвилини.
курка по-тайськи з соусом - фото крок 5
5. Викладіть курку на шпинат. Поруч поставте соус. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти