Курка по-тайськи з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо сьогодні ввечері у вас намічаються гості, або ви просто вирішили порадувати своїх близьких чимось смачненьким і незвичайним, то приготуйте їм цю чудову курку по-тайськи з рисом.
Рецепт приготування курки по-тайськи з рисом - один з кращих серед страв азіатської кухні. По перше, тому що смак цієї страви більш звичний для нашої людини і не настільки гострий, як у багатьох страв Таїланду, а по-друге, тому що це неймовірно смачно. Я вас запевняю, нічого подібного ви ніколи в своєму житті не пробували, адже поєднання заморських приправ зі звичайною куркою дає приголомшливий результат. Та й приготувати таку страву в принципі зовсім не складно, я не думаю, що у кого-то можуть виникнути труднощі, тільки якщо при купівлі необхідних інгредієнтів, тут вже доведеться постаратися. Ну а там вже можна сміливо приступати до справи, а мій простий рецепт курки по-тайськи з рисом допоможе вам в цьому.
- Грудка куряча - 4 штуки
- Молоко кокосове - 60 мілілітрів
- Мал "жасмин" - 300 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир подрібнений - 1 Чайна ложка
- Соус соєвий - 3 чайних ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Кардамон в стручках - 4 штуки
- Куркума - 0, 25 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Паличка кориці - 1 штука
- Місо-паста - 1 Чайна ложка
- Вода - 250 мілілітрів