Курка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт курки по-селянськи однозначно заслуговує на увагу. Блюдо підійде для пікніка на природі або просто обіду для всієї родини. Подавати можна з будь-яким гарніром, який ви любите.
Якщо ми йдемо в похід, пікнік - я завжди готую цю курочку. Курка по-селянськи також добре підходить для буденного обіду. Можна їсти і холодної (як варену). Люблю її подавати з салатом. Курка виходить не жирної, смачною і сподобається вам і вашим близьким. Читайте, як приготувати курку по-селянськи, і обов'язково спробуйте використовувати цей рецепт на практиці - блюдо хоч і простацьке, без наворотів, але дуже смачне!
- Курка - 2-2, 5 кілограма (курка цілком. )
- Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50-100 грам (залежить від курочки, яку ви підготуєте. )
- Сіль - За смаком
- Мелений чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Промийте курочку, налийте в каструлю соняшникову олію і підсмажте курочку з обох сторін. Додати сіль, поперчіть.
Залийте курочку залишилися соняшниковою олією і помажте вершковим маслом. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Хвилин 20-30, поки не покриється рум'яною скоринкою.
Готова курочка легко ділиться на шматочки, виходить смачною і не жирної.