Рецепт Курка по-селянськи фото

Курка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Рецепт курки по-селянськи однозначно заслуговує на увагу. Блюдо підійде для пікніка на природі або просто обіду для всієї родини. Подавати можна з будь-яким гарніром, який ви любите.

Опис приготування:

Якщо ми йдемо в похід, пікнік - я завжди готую цю курочку. Курка по-селянськи також добре підходить для буденного обіду. Можна їсти і холодної (як варену). Люблю її подавати з салатом. Курка виходить не жирної, смачною і сподобається вам і вашим близьким. Читайте, як приготувати курку по-селянськи, і обов'язково спробуйте використовувати цей рецепт на практиці - блюдо хоч і простацьке, без наворотів, але дуже смачне!

  • Курка - 2-2, 5 кілограма (курка цілком. )
  • Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50-100 грам (залежить від курочки, яку ви підготуєте. )
  • Сіль - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
курка по-селянськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
курка по-селянськи - фото крок 2
Промийте курочку, налийте в каструлю соняшникову олію і підсмажте курочку з обох сторін. Додати сіль, поперчіть.
курка по-селянськи - фото крок 3
Залийте курочку залишилися соняшниковою олією і помажте вершковим маслом. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці. Хвилин 20-30, поки не покриється рум'яною скоринкою.
курка по-селянськи - фото крок 4
Готова курочка легко ділиться на шматочки, виходить смачною і не жирної.

Схожі рецепти