Рецепт Курка по-купецькому фото

Курка по-купецькому
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Якщо ви хочете приготувати ситне і при цьому неймовірно смачна страва одним махом, то цей чудовий рецепт курки по-купецькому то, що ви шукали - ароматна курочка з овочами і грибами для вас.

Опис приготування:

Я дуже люблю такі страви, в яких ми всі інгредієнти запікаємо разом, та ще й відразу з гарніром, на мій погляд, це дуже зручно і економить наш дорогоцінний час. Цей простий рецепт курки по-купецькому відноситься до числа таких чудових страв - тут у нас і м'ясо, і картопля, гриби, помідори - загалом, Усе, що душа забажає. А смак виходить по-справжньому насичений і багатий, що незадоволених за столом точно не буде. Ця страва відмінно підійде і на обід, і на вечерю, а приготування не забере у вас багато часу і сил, а захоплення рідних і близьких, який ви побачите в їхніх обличчях від такого вечері просто неоціненний. Так що без зайвих розмов приступимо до приготування, а мій детальний рецепт курки по-купецькому з фото допоможе вам.

  • Куряче філе - 400-500 грам
  • Картопля - 400-500 грам
  • Помідор - 1-2 штук
  • Печериці - 150 грам
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курка по-купецькому - фото крок 1
Насамперед нам необхідно відварити куряче філе в підсоленій воді до готовності. Бульйон ми не виливаємо, він нам ще знадобиться. Коли курка охолоне, нарізаємо її на невеликі кубики і викладаємо у форму для запікання.
курка по-купецькому - фото крок 2
Картоплю чистимо й нарізаємо шматочками, обсмажуємо на сковороді з додавання масла майже до повної готовності. Потім так само викладаємо у форму для запікання до курки.
курка по-купецькому - фото крок 3
Таким же чином поступаємо і з помідорами: смажимо і перекладаємо до решти інгредієнтів.
курка по-купецькому - фото крок 4
Печериці моєму, ріжемо на кілька частин і кладемо в форму для запікання. Тепер заливаємо все бульйоном від курки, солимо і перчимо до смаку, додаємо 1-2 столові ложки вершкового масла і ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Наша ароматна і неймовірно смачна курка готова. Смачного!

Схожі рецепти