Курка по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Навіть на дієті харчування має бути не тільки корисним і низькокалорійним, але і апетитним. Пропоную вам простий і вельми пікантний варіант, як приготувати курку по Дюканов.
1. Насамперед очистіть і наріжте великими шматочками цибулю.
2. Очищений часник разом з цибулею відправте в чашу блендера. Подрібніть до стану пюре. Якщо цибуля не дуже соковитий, влийте трохи водички.
3. Як і більшість дієтичних страв, курка по Дюканов в домашніх умовах буде готуватися на краплі олії. Розподіліть його по сковороді з допомогою пензлика.
4. На розігріту сковороду викладіть овочеве пюре, обсмажуйте пару хвилин, постійно помішуючи.
5. Туди ж відправте імбир і трохи перцю чилі.
6. Куряче філе тим часом вимийте, обсушити трохи і наріжте невеликими шматочками.
7. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні (хвилин 5), помішуючи періодично.
8. Вичавіть сік лимона, влийте його на сковороду.
9. Додайте улюблені спеції за смаком, все як слід перемішайте, влийте трохи води. Сіль додавайте за бажанням, але і без неї цілком можна обійтися.
10. Приберіть вогонь, залиште страву нудитися до повної готовності.
Ось такий дуже цікавий і надзвичайно простий рецепт приготування курки по Дюканов. Перед подачею можна доповнити блюдо знежиреним йогуртом, наприклад.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Чилі - За смаком
- Лимон - 0.5 штуки
- Паприка - 1 щіпка
- Каррі - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 крапля
2. Очищений часник разом з цибулею відправте в чашу блендера. Подрібніть до стану пюре. Якщо цибуля не дуже соковитий, влийте трохи водички.
3. Як і більшість дієтичних страв, курка по Дюканов в домашніх умовах буде готуватися на краплі олії. Розподіліть його по сковороді з допомогою пензлика.
4. На розігріту сковороду викладіть овочеве пюре, обсмажуйте пару хвилин, постійно помішуючи.
5. Туди ж відправте імбир і трохи перцю чилі.
6. Куряче філе тим часом вимийте, обсушити трохи і наріжте невеликими шматочками.
7. Викладіть на сковороду і обсмажте на сильному вогні (хвилин 5), помішуючи періодично.
8. Вичавіть сік лимона, влийте його на сковороду.
9. Додайте улюблені спеції за смаком, все як слід перемішайте, влийте трохи води. Сіль додавайте за бажанням, але і без неї цілком можна обійтися.
10. Приберіть вогонь, залиште страву нудитися до повної готовності.
Ось такий дуже цікавий і надзвичайно простий рецепт приготування курки по Дюканов. Перед подачею можна доповнити блюдо знежиреним йогуртом, наприклад.