Курка каррі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Курка каррі в мультиварці стане прекрасним доповнення до будь-якого гарніру. Таке блюдо цілком підійде на святковий стіл, адже курочка володіє дуже яскравим і незабутнім смаком. Рекомендую!
Приготуємо курку карі в мультиварці в домашніх умовах. Спершу обсмажте в мультиварці цибулю і часник, потім додайте курку і спеції. Переведіть програму на "гасіння" і додайте кокосове молочко, кукурудзу, горошок і борошно. Готуйте до звукового сигналу приблизно 45 хвилин. Курка каррі подається до столу гарячою, з будь-яким гарніром або легким овочевим салатом. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Молоко кокосове - 400 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Консервована кукурудза - 1 штука (баночка)
- Горошок зелений - 1 Склянка (заморожений)
- Каррі - За смаком
- Перець - За смаком
- Базилік - За смаком
На мультиварці встановіть програму "жарка" 15 хвилин, температура 160 градусів. Влийте масло і обсмажте подрібнену цибулю і пропущений через прес часник.
Тепер додаємо курячу грудку, порізану порційними шматочками. Обсмажуємо до побіління м'яса.
Додамо до курки спеції, перемішаємо.
Вливаємо кокосове молоко і перемикаємо мультиварку в програму "гасіння" 45 хвилин. Для 25 хвилин до готовності страви, додайте кукурудзу і горошок. Крім того, потрібно додати злегка обсмажену на сковороді муку (розбавлену в 0, 5 склянки води).
Смачного!