Курка фарширована (в духовці)
(покроковий рецепт з фото)
Таку курку зможете приготувати і ви, злегка постаравшись. Всього у вас за фактом це займе 10 хвилин вашого часу. Решта за вас зробить духовка. Залишиться тільки почекати моменту готовності.
Багато хто любить таке м'ясо, коли в одній страві присутній і солодке і солоне. Спробуйте приготувати таку курочку! Це нескладно і дуже смачно!
- Курка - 1, 5 кілограма
- Ізюм - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції до курки гриль - За смаком
- Часник - 3 зубчики
У миску помістіть масло кімнатної температури, додайте спеції, добре змішайте обидва інгредієнти.
Фольгу покладіть на деко вдвічі. Промийте ізюм. Наріжте півкільцями цибулю. Змішайте цибулю з родзинками, викладіть все на лист фольги.
Натріть курку сумішшю вершкового масла і спецій. Не забувайте про внутрішній частині тушки.
Накрийте ще одним листом фольги, закріпіть краю. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте там птицю 1 час. Залежно від ваги птиці час може змінитися.
Подайте птицю до столу. Смачна і ароматна, вона готова. Гарнір вже не потрібно, хоча його теж можна подати окремо.