Курча по-мексиканець
(покроковий рецепт з фото)
Курча по-мексиканець - відмінне блюдо для любителів гострого! Подавати її найкраще з рисом. Готується вона не складно. Інгредієнти в ній не прості, тому смак виходить незвичайним. Спробуйте!
Чоловіки в моїй родині люблять гостреньке. І я завжди намагаюся здивувати їх новими стравами з перчиком і часничком. Мексиканська кухня підходить для таких обідів якнайкраще.
Курча по-мексиканець, рецепт якої описаний нижче - саме таке блюдо, для любителів гостренького. Воно традиційно подається з рисом, але я люблю замінювати гарнір салатом зі свіжих овочів, НЕ солю їх і не заправляю приправами. Спробуйте такий варіант - курка по-мексиканськи вам напевно сподобається!
- Філе курячої грудки - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки (цибулини середньої величини. )
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка (можна видавити 2-3 зубчики часнику.)
- Мелений тмин - 1 Чайна ложка
- Мелений чорний перець - 1 Чайна ложка
- Порошок перцю Чилі - 2 чайних ложки
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка (душа. )
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (для смаження.)
- Курячий бульйон - 2 склянки (зваріть заздалегідь пару шматочків курки. )
- Вапно - 0, 5 штуки
- Варений рис - 2 склянки (заздалегідь зваріть рис. )
- Петрушка - 2 Ст. Ложки (рубаної. Можна використовувати кінзу. Для оздоблення. )
- Борошно - 3 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте філе курячої грудки на невеликі шматочки і замаринуйте в спеціях.
Розігрійте сковороду, налийте олії. І викладіть цибулю.
Поодинці цибулю довго не смажте, буквально дайте йому прогрітися і викладайте зверху нашу замариновану курочку.
Видавіть сік лайма в курячий бульйон і перемішайте. Залийте їм курку з цибулею.
Додайте борошно і гарненько перемішайте. Курча по-над мексиканцем! Зваріть рис і подавайте до столу!