Рецепт Курча по-іспанська фото

Курча по-іспанська
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Курча по-іспанська - дуже цікавий рецепт. Його особливість полягає в тому, що шматочки курячої грудки гасяться великими шматочками в іспанському вини і в червоному цибулі. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Приготувати курку по-іспанськи в домашніх умовах дуже легко. Взагалі, по суті справи, готувати курку завжди дуже легко і просто. М'ясо цієї птиці не вимагає складної термічної обробки. Смаження протягом 10 хвилин цілком достатньо.

Вся фішка цієї страви полягає в великих шматочках курячої грудки, які тонуть у смачному винному соусі. Як приготувати курку по-іспанськи швидко і невимушено - розповість мій покроковий рецепт з фото.

Гарного дня

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Бульйон - 100 мілілітрів
  • Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сік лимона - - За смаком
  • Зелена цибуля - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
курча по-іспанська - фото крок 1
Курячі грудки нарізаємо на досить великі шматочки.
курча по-іспанська - фото крок 2
Шматочки обсмажуємо партіями в товстостінній сковорідці в маслі.
курча по-іспанська - фото крок 3
Обсмажуємо з двох боків до утворення апетитною скоринки.
курча по-іспанська - фото крок 4
Обсмажені шматочки викладаємо на тарілку.
курча по-іспанська - фото крок 5
У тій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
курча по-іспанська - фото крок 6
Потім в сковорідку вливаємо червоне вино.
курча по-іспанська - фото крок 7
Обсмажуємо до тієї пори, поки вино практично повністю не википить.
курча по-іспанська - фото крок 8
Потім вливаємо бульйон і чекаємо поки не википить його половина, потім додаємо до смаку сіль, перець і сік лимона.
курча по-іспанська - фото крок 9
Дрібно нарізаємо зелену цибулю
курча по-іспанська - фото крок 10
Далі зменшуємо вогонь до мінімуму і в сковорідку додаємо вершкового масла. Чекаємо поки воно там повністю розчиниться. Перемішаємо все і потім повертаємо наші обсмажені шматочки курки.
курча по-іспанська - фото крок 11
Курку по-іспанськи подаємо в великою кількістю соусу, посипавши зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти