Kulfi
(покроковий рецепт з фото)
Кулфі - заморожений десерт. Подається охолодженим. Робиться з згущеного молока і горіхів. Спробуйте, впевнена, вам дуже сподобається!
Все геніальне просто! Кулфі прекрасно підходить до цього висловом. Всі діти, я інших не зустрічала, обожнюють згущене молоко. І будь-який десерт з ним - знахідка для мами. Кулфі сподобається і дорослим. Можете додати улюблених прянощів. Індійська кухня сповнена незвичайних десертів! Які тільки на перший погляд здаються складними, але в підсумку виявляються набагато простіше в приготуванні. Рецепт кулфі з фото спеціально для вас.
- Молоко - 1 літр
- Згущене молоко - 350-400 грам
- Цукор - 1, 5 склянки
- Fistashki - 20-50 грам
- Порошок мускатного горіха - 1 Чайна ложка

Вилийте молоко в глибоку каструлю. Доведіть до кипіння. Додайте згущеного молока.

Потім висипте весь цукор. Перешкодьте.

Збийте вінчиком і дайте суміші закипіти ще раз.

Висипати подрібнені фісташки і мускатний горіх.

Зніміть з вогню. Остудіть до кімнатної температури.

Розлийте по формах і поставте в морозильну камеру мінімум на 40 хвилин.

Смачні кульфи перед подачею дістаньте з морозильної камери і нехай вони досягнуть кімнатної температури. Смачного!