Рецепт Kroketи фото

Kroketи
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир , Пармезан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Kroketи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати крокети. Якщо ви не знайомі з цією стравою, то вам обов'язково варто його спробувати. Крокети можуть виступати і як гарніром, і як класної гарячою закускою.

Опис приготування:

Така закуска відмінно підійде для гучних посиденьок в компанії друзів. Також такі крокети можуть послужити відмінним гарніром до будь-якого м'ясної страви. Подавайте крокети зі сметаною або часниковим соусом і свіжою зеленню. Таке блюдо можна урізноманітнити, наприклад, беконом, свіжою зеленню або будь-яким іншим інгредієнтом на ваш смак.

Смачного!

  • Картопляне пюре - 400 грам
  • Яєчні жовтки - 2 штуки
  • Сир - 150 грам (пармезан)
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Хлібні крихти - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 500 грам
  • Сіль і перець - За смаком
1
У мисці змішайте картоплю, жовтки, дрібно нарізану цибулю, натертий сир і борошно, сіль з перцем.
2
Ретельно перемішайте вміст миски і скачайте кульки розміром з яйце.
3
У маленькій мисці збийте 2 яйця.
4
Хлібні крихти покладіть в іншу миску.
5
У сотейнику розжарити соняшникова олія.
6
Кожен кульку спочатку занурте в яйце, а потім в хлібні крихти. Потім опустіть в розпечене масло. Обсмажуйте кожну кульку рівномірно до золотистої скоринки.
7
Готові кульки викладіть на паперовий рушник, дайте стекти зайвому маслу.

Схожі рецепти