Рецепт Креветки в желе фото

Креветки в желе
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Желатин
Рецепти для схуднення
На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік

Вельми незвичайне, але смачна страва. Відмінно підійде в якості закуски до алкогольних напоїв. Читайте і ви дізнаєтеся, як приготувати креветки в желе. Красиве блюдо для вашого свята!

Дивіться, як приготувати креветки в желе.

1. Починаємо з того, що підготуємо інгредієнти. Акуратно почистіть креветки, але очищення не викидайте. Желатин необхідно розчинити в холодній воді. Засушену морську капусту залийте великою кількістю води і дайте розмокнути.

2. Візьміть голови і хвости креветок і покладіть їх у каструлю. Залийте половиною літра води і варіть до кипіння. Після цього посоліть і продовжуйте варити ще 15 хвилин, і потім штам.

3. Готовий бульйон знову влийте в каструлю і доведіть до кипіння. У киплячий бульйон киньте креветки. Як тільки суміш буде кипіти, зніміть її з вогню і додайте желатин. Дайте остудити.

4. Розмочену капусту обсушити. Потім розподіліть креветки з бульйоном по маленьким стаканчиках (приблизно вийде 12 штук) і додайте трохи водоростей в кожен стаканчик. Поставте склянки в холодильник і охолоджувати протягом 4 годин. Блюдо готово, смачного!


  • Креветки - 24 штук
  • Морська капуста - 20 грам(Сушеная)
  • Желатин - 12 грам
Дивіться, як приготувати креветки в желе.

1. Починаємо з того, що підготуємо інгредієнти. Акуратно почистіть креветки, але очищення не викидайте. Желатин необхідно розчинити в холодній воді. Засушену морську капусту залийте великою кількістю води і дайте розмокнути.

2. Візьміть голови і хвости креветок і покладіть їх у каструлю. Залийте половиною літра води і варіть до кипіння. Після цього посоліть і продовжуйте варити ще 15 хвилин, і потім штам.

3. Готовий бульйон знову влийте в каструлю і доведіть до кипіння. У киплячий бульйон киньте креветки. Як тільки суміш буде кипіти, зніміть її з вогню і додайте желатин. Дайте остудити.

4. Розмочену капусту обсушити. Потім розподіліть креветки з бульйоном по маленьким стаканчиках (приблизно вийде 12 штук) і додайте трохи водоростей в кожен стаканчик. Поставте склянки в холодильник і охолоджувати протягом 4 годин. Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти