Креветки в желе
(покроковий рецепт з фото)
Вельми незвичайне, але смачна страва. Відмінно підійде в якості закуски до алкогольних напоїв. Читайте і ви дізнаєтеся, як приготувати креветки в желе. Красиве блюдо для вашого свята!
Дивіться, як приготувати креветки в желе.
1. Починаємо з того, що підготуємо інгредієнти. Акуратно почистіть креветки, але очищення не викидайте. Желатин необхідно розчинити в холодній воді. Засушену морську капусту залийте великою кількістю води і дайте розмокнути.
2. Візьміть голови і хвости креветок і покладіть їх у каструлю. Залийте половиною літра води і варіть до кипіння. Після цього посоліть і продовжуйте варити ще 15 хвилин, і потім штам.
3. Готовий бульйон знову влийте в каструлю і доведіть до кипіння. У киплячий бульйон киньте креветки. Як тільки суміш буде кипіти, зніміть її з вогню і додайте желатин. Дайте остудити.
4. Розмочену капусту обсушити. Потім розподіліть креветки з бульйоном по маленьким стаканчиках (приблизно вийде 12 штук) і додайте трохи водоростей в кожен стаканчик. Поставте склянки в холодильник і охолоджувати протягом 4 годин. Блюдо готово, смачного!
- Креветки - 24 штук
- Морська капуста - 20 грам(Сушеная)
- Желатин - 12 грам
1. Починаємо з того, що підготуємо інгредієнти. Акуратно почистіть креветки, але очищення не викидайте. Желатин необхідно розчинити в холодній воді. Засушену морську капусту залийте великою кількістю води і дайте розмокнути.
2. Візьміть голови і хвости креветок і покладіть їх у каструлю. Залийте половиною літра води і варіть до кипіння. Після цього посоліть і продовжуйте варити ще 15 хвилин, і потім штам.
3. Готовий бульйон знову влийте в каструлю і доведіть до кипіння. У киплячий бульйон киньте креветки. Як тільки суміш буде кипіти, зніміть її з вогню і додайте желатин. Дайте остудити.
4. Розмочену капусту обсушити. Потім розподіліть креветки з бульйоном по маленьким стаканчиках (приблизно вийде 12 штук) і додайте трохи водоростей в кожен стаканчик. Поставте склянки в холодильник і охолоджувати протягом 4 годин. Блюдо готово, смачного!