Креветки очищені
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю поділитися з вами швидким, смачним, пікантним і апетитним варіантом, як приготувати креветки очищені відварні для обіду або вечері. Любіть морепродукти? Тоді запам'ятовуйте рецепт і повторіть!
В даному випадку морепродукти попередньо були відварені в домашніх умовах, але використовувати можна і очищені креветки з магазину. Подавати їх до столу можете в якості гарячого, доповнивши гарніром до смаку або овочами, а також як закуску, наприклад. На швидку руку - то, що потрібно!
- Креветки - 200 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Креветки остудіть трохи і очистіть.
2. На сковороді розігрійте олію. Викладіть подрібнений часник.
3. Додайте сік лимона.
4. Викладіть креветки, трохи підсолити і обсмажте на середньому вогні по хвилинці з кожного боку.
Після відразу можна подавати до столу.
Смачного!
Після відразу можна подавати до столу.
Смачного!