Крем Мірабо
(покроковий рецепт з фото)
Легкий як пушинка і неперевершений французький крем Мірабо! Готується на основі вершкового масла, молока і волоських горіхів. Крем додають в різні десерти, а іноді їдять просто так - ложечкою =)
До вашої уваги, простий рецепт приготування крему Мірабо. Крем підходить для різних десертів, наприклад трубочок, змазування бісквітних коржів або пісочних корзинок. Також, кремом Мірабо нерідко прикрашають більший святкові торти. Гарного вам дня!
- Вершкове масло - 250 грам
- Молоко - 70 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Горіхи волоські - 1 Склянка
Горіхи подрібнюємо в крихту.
Цукор розчиняємо в теплому молоці.
Кип'ятимо молоко, додаємо горіхи. Помішуючи, готуємо на повільному вогні 5-7 хвилин, до загустіння.
Трохи розтоплене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою.
Суміш з горіхами охолоджуємо.
Масло з цукровою пудрою збиваємо.
Тепер перемішуємо дві суміші - масляну і горіхову.
Отриманий крем ставимо на 20 хвилин в холодильник.
Смачного!