Рецепт Крем Мірабо фото

Крем Мірабо
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти, Горіхи, Грецькі горіхи, Молоко, Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Десерти

Легкий як пушинка і неперевершений французький крем Мірабо! Готується на основі вершкового масла, молока і волоських горіхів. Крем додають в різні десерти, а іноді їдять просто так - ложечкою =)

До вашої уваги, простий рецепт приготування крему Мірабо. Крем підходить для різних десертів, наприклад трубочок, змазування бісквітних коржів або пісочних корзинок. Також, кремом Мірабо нерідко прикрашають більший святкові торти. Гарного вам дня!

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
  • Горіхи волоські - 1 Склянка
крем Мірабо - фото крок 1
Горіхи подрібнюємо в крихту.
крем Мірабо - фото крок 2
Цукор розчиняємо в теплому молоці.
крем Мірабо - фото крок 3
Кип'ятимо молоко, додаємо горіхи. Помішуючи, готуємо на повільному вогні 5-7 хвилин, до загустіння.
крем Мірабо - фото крок 4
Трохи розтоплене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою.
крем Мірабо - фото крок 5
Суміш з горіхами охолоджуємо.
крем Мірабо - фото крок 6
Масло з цукровою пудрою збиваємо.
крем Мірабо - фото крок 7
Тепер перемішуємо дві суміші - масляну і горіхову.
крем Мірабо - фото крок 8
Отриманий крем ставимо на 20 хвилин в холодильник.
крем Мірабо - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти