Крем для морквяного торта
(покроковий рецепт з фото)
Найшвидший і простий у приготуванні крем для морквяного торта - сметанний. Їм можна ідеально вирівняти поверхню десерту. Головне, не забувайте додавати згущувач при збиванні.
Приготувати сметанний крем для морквяного торта без загустителя для вершків - нереально, так як сметана в основному порошкова. Такий молочний продукт при вмешіванія в нього цукрового піску стає рідким, втрачає форму і тече.
- Крем - 600 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Загущувач для вершків - 2 штуки(2 пакетика)
- Цукор - 100 грам
- Ванільний екстракт - 5 капель
Підготуйте зазначені інгредієнти. Сметану придбайте будь-якої жирності, головне - свіжу.
Викладіть сметану в чашу кухонного комбайна або в глибоку ємність. Додайте цукровий пісок і ванільний ароматизатор.
Всипте в чашу загущувач для вершків. Цей продукт додавайте обов'язково, так як без нього крем не стане щільним. Сметана з цукром стане дуже рідкої і ви навіть не зможете її намазати на торт.
Почніть збивати вміст ємності на мінімальній швидкості, потім збільшуйте швидкість до максимуму протягом 2-3 хвилин.
Готовий крем викладіть в миску або контейнер, охолодіть в холодильнику, приблизно, 30-40 хвилин, він загусне ще більше і ви зможете їм вирівняти торт. Охолоджений крем використовуйте при складанні морквяного торта.