Рецепт Крем для морквяного торта фото

Крем для морквяного торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти
На обід , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Найшвидший і простий у приготуванні крем для морквяного торта - сметанний. Їм можна ідеально вирівняти поверхню десерту. Головне, не забувайте додавати згущувач при збиванні.

Опис приготування:

Приготувати сметанний крем для морквяного торта без загустителя для вершків - нереально, так як сметана в основному порошкова. Такий молочний продукт при вмешіванія в нього цукрового піску стає рідким, втрачає форму і тече.

  • Крем - 600 мілілітрів (будь-якої жирності)
  • Загущувач для вершків - 2 штуки(2 пакетика)
  • Цукор - 100 грам
  • Ванільний екстракт - 5 капель
крем для морквяного торта - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Сметану придбайте будь-якої жирності, головне - свіжу.
крем для морквяного торта - фото крок 2
Викладіть сметану в чашу кухонного комбайна або в глибоку ємність. Додайте цукровий пісок і ванільний ароматизатор.
крем для морквяного торта - фото крок 3
Всипте в чашу загущувач для вершків. Цей продукт додавайте обов'язково, так як без нього крем не стане щільним. Сметана з цукром стане дуже рідкої і ви навіть не зможете її намазати на торт.
крем для морквяного торта - фото крок 4
Почніть збивати вміст ємності на мінімальній швидкості, потім збільшуйте швидкість до максимуму протягом 2-3 хвилин.
крем для морквяного торта - фото крок 5
Готовий крем викладіть в миску або контейнер, охолодіть в холодильнику, приблизно, 30-40 хвилин, він загусне ще більше і ви зможете їм вирівняти торт. Охолоджений крем використовуйте при складанні морквяного торта.

Схожі рецепти